Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA STITIM ZAKON A ZAKON STITI MENE
Mozda nije prodao moral i cast, ali zato trosi drzavne pare u privatne svrhe. Pare koje mi svi koji radimo odvajamo. Ja zivim u istoj ulici gdje i Sadovic. Neka neko objasni kako to da se Sadovic stalno voza sa novim Audijem A6 i uz tog Audija dodje i Golf 5. Tako svaki dan. Pored ovog tu budu i trojica koji ga kao cuvaju. Jel to on ugrozen pa mu trebaju dva auta da dodju po njega i tri covjeka? Neka sad i postoji neko objasnjenje sto se on voza ovako, ali me niko ne moze ubjediti da on ima pravo da se voza praznicima i ostalim neradnim danima istim ti vozilima. Za prosli bajram su tako fino dosli po njega nekad oko 6 ujuro. Ne moze me niko ubjediti da je Sadovic imao sastanak za bajram u 6. Sramota. Zbog ovog ga treba smjeniti odmah. Tako se na zapadu rade nema trosenja drzavnih para u privatne svrhe. Nema veze bio ti dobar ili ne ali trebas nogu za ovo dobit. Jos cu reci da je ovaj isti Sadovic posto mu je ovaj stan mali il sta vec kupio novi stan prekoputa ovog gdje OKI pravi nove zgrade. Zelim reci da se cijena stana u tom diejlu navodno krece oko 3500KM po metru kvadratnom. Odakle ti pare majke ti? Naravno da on ne moze biti ministar ovog ministarstva jer navodno je zavrsio Arhitekturu. Ti trebas da ides u neko ministarstvo uredjenja ili tako nesto.
svaka cast SADOVICU,ti si covjek koji nije prodao MORAL i cast,,,ipak ima nade i medju BH politicarima!!!
er es nosićete fes :) shega shala poshalica
Genocidase iz Hrvatske kao i Genocidase iz BiH treba sto prije najuriti iz BiH tamo gdje im je mjesto u Septickoj Smrdiji.Da li ima nasa gospoda na celu sa minder ministrom Sadovicem uvida koliko je ove furde dobilo drzavljanstvo BiH /Srebrenica Smrdijanski cetnici glasali sa Cipsovim licnim dokumentima sa rokom vazenja do 4000 te godine./ Jedan medju ovim genocidasima je i nedavni atentator na urednika Hrvatskog nacionala Milanovic inace cetnicki ratnik pobunjenih Hrvatskih genocidasa Legijin jurisnik nastanjen u Doboju.Dok branitelje BiH koji su dosli da nam pomognu izgone iz BiH odvavajuci ih od svojih supruga i djece poput Abu Hamze kojeg zele deportovati i bez ikakvog krivicnog osnova Genocidasi naseljeni nakon Franjine Oluje 1995 dobijaju drzavljanstvo drzave koju su rusili i ruse. Jedan od najvecil Genocidaskih laprdasa je Dodikov glasnogovornik Cankovic inace Predsjednik Cetnicko-Fasisticke toboz nevladine organizacije koji je inace Hrvatski Srbin naseljen u BiH nakon Hrvatske Oluje. Ovim je Hrvatska izbacila smece iz svoje /avlije/zemlje u nasu.Nema srece niti napretka dok se ova Genocidna furda ne pomete i ocisti iz Bosne.Nikakav merhamet niti suzivot sa ovim dvonogim stakorima je moguc .Oni svako jutro kada ustanu razmisljau kako da nam zlo nacine i kako da nam Bosnu uniste. Zahvaljujuci nasim minder uhljupima i njihovoj dvilicnosti na celu sa minder izdajnikom Spasojem Tihicem ova Genocidasi i Hrvatski stakori ce jos dugo poganiti nasu zemlju a bojim se da ce ih ovi nasi izdajnici legalizirati njihov boravak i nastavak unistavanja Bosne. Nasi su prezauzeti medjusobnim minderaskim nadmudrivanjima i mahaluskim svadjama oko mrvica dok im kucu ruse sa krova ova genocidna furda.
dragi ministe! Sa te funkcije netrebate otici zato smo imate ili nemate nekog rodjaka u Ministarstvu sigurnosti, vec zato sto se apsolutno nesposobni i nestrucni da vodite ministarstvo!!! Uzmimo na primjer GP, da li znate sta se uopste desava u GP, kako se ljudi zaposljavaju, kako se primaju kadeti, kako gos.Vinko rukovodi GP i kakvi su granicni prelazi? Da li znate koja je opstrukcija rada na sceni u SIPA-i, koliko je politicki podljeljena, zasto se neradi na krupnim stvarima koji potresaju drzavu (afere i dr.politicko kiminalne radnje) Da li ste uopste svjesni koliko je SIPA podnijela krivicnih prijava ono sto su sami odradili, koliko su oduzeli narkotika! STID ME JE RECI. Gos.Lujic je direktor samo zbog jedne stvari: da SIPA neradi nista i da je demontira. Joj, koliko bi vam mogao primjera navesti. Koliko je SIPA uspjesna, a koja je pod vasom nadleznoscu, govori i cinjenica da kad je MUP Hrvatske razbijeo lanac trgovine oruzjem i kad je trebao to odraditit u BiH, izrucito zahtjevao da u tim poslovima na ucestvuje SIPA! Zasto SIPA nije uhapsila Hdzica u V.Kladusi?! Zasto SIPA nije radila na predmetu eksplozije u FIS-u!? Znateli kako su se primali kadeti u SIPA-i?! Znate li vi uopste bilo sta!? osim sto se vadite na suhoparna i frizirana izvjesca svih tih agencija. A INTERPOL. prica sama za sebe i vi znate zasto je to tako. A trebate otici jer su vas ameri nagazili jer niste njihovog covjeka stavili na mjesto direktora SIPA-e Miletica! Nemam neko posebno misljenje za Miletica, ali bi on bio kudi kako bolji izbor od Dodikovog igraca Mirka Lujica!
e blago zakonu ako ga ti stitis mudzahedini da se proteraju koji nisu cinili zlocine a s obzirom da su to vecinom ubice i zlocinci prvo da im se sudi i to u Republici Srpskoj ne znam zasto FBiH ima ekskluzivno pravo da sudi zlocine u stvari znam da bi ih prikrivala kao sto to radi u ovom slucaju dosadit cete vi Americi a onda ste pukli...