Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST SDP NA OVOME...ALI PAZI DA VAS NE UGASE....RIDJOBRADI JE SPREMAN NA SVE DA ZADRZI DIKTATURU I REZIM....GORI SMO OD SJEVERNE KOREJE...OVCAMA ODGOVARA,,JBG ISPRANI MOZGOVI....JEDNA VRECA ZA MOG BAKIRA !!!!!!!!!!!!!
Jedi govna totoisti mrsss kod tite na grob je... vam tito majku daj nqm evrope i evropskih vrednota cuj mi smo titina stranka...umro prije sto.godina
smješni ste Nikšić je pokazao šta je znao, imao je priliku za borbu protiv kriminala, najveći licemjeri i izdanjici SDP ovci, dobro je da su otišli na smetljište političke istorije, neće narednihh 20 godina dobiti izbore
Nije ovdje stvar prepucavanja SDP-a i SDA, ovdje je prestrasna cinjenica da je Bakir Izetbegovic stvarno rekao na FACE-u da je odredjeni sudski proces opterecavajuci za njegovu koaliciju i da to moze dovesti do raspada koalicije jer se Radoncic ljuti. Time je priznao da ima direktan utjecaj na pravosudje, iako su mu se neki tuzioci malo oteli, pa ih on javno poziva da prekinu svoje poslove radi koalicije. To je nanijelo ogromnu stetu SDA, jer je sada narod vidio da Bakir Izetbegovic zeli drzavu u kojoj, kao i Dodik, on zeli da bude kadija koji te tuzi i koji ti sudi, odnosno da naredjuje tuziocima i sudijama. Jako lose ponasanje jednog jako loseg politicara, koje steti SDA. To je sva sustina.
smješni ste Nikšić je pokazao šta je znao, imao je priliku za borbu protiv kriminala, najveći licemjeri i izdanjici SDP ovci, dobro je da su otišli na smetljište političke istorije, neće narednihh 20 godina dobiti izbore
Nikšić je za četri godine uradio ništa, nula, cerio se svojim biračima na spomen borbe protiv kriminala i korupcije, čovjek koji je ne bitan
ti Nikšići otkrio toplu vodu, usput nisi ni ti ništa bolji.
Zato je predsjednik "12 kila skanka" svoje srodnike pozapošljavao po javnim, našim preduzećima, sve po zakonu....gore su mi postale legaliste i moraliste od okorjelih kriminalaca.
..i financiranje radikalnih brada..koji će nam kurracc karlj faht i ostala sranja... nisu bosanske džamije dovoljno dobre..?
KER !
SDA ne volim i ne interesuju me, apsolutno me ne interesuju i vjerujem da ima istine u tome što si izjavio ali GORE, KRIMINALNIJE, NEPOŠTRENIIJE, LOPOVSKIJE, BRUTALNIJE STRANEK NEMA OD STRANSKE SDP! FUJ, kakva proračunatost, laž, petljanje, krađa, želja za foteljama i vlasti samo da bi se bogatili, primjer: pa imali ste vi svoje godine u vlasti sa rođenim ti Nikšiću bratom Lagumdžijom, rođena braća po lažima, demagogiji isl. Onak ko bi dao glas stranci SDA gura nas u produžetak agonije, neimaštine gladi jada, primitivizma alo je još jadnije dati glas nazovi stranci SDP.
Politika je kuurvaaaa ubila je bomba džaba svi smo istiii svi smo ista gofnaaaa
Bravo za SDP! Ne treba posustajati,i prepadati se od SDA.Treba nastaviti boriti se i iznositi u javnost sve,da i običan narod vidi šta se radi,i o kojem kriminalu je riječ.Dovoljno mi je bilo čuti samo kako je Bakir u pregovorima sa DF-om rekao Komšiću "Eto uzmi Telekom",a kada ga je ovaj pitao zašto to,rekao mu je "Pa nek ti se nađe".Neko misli da su državni resursi nečija babovina!Ljudi moramo razlikovati dobro od zla!Nema odustajanja
Jedini gori od SDA su ublehasi iz SDP-a (DF). Dokazano.
Ovo sve neki vezni igrači. Nabaci mi da ti nabacim. Samo što nikada gola ne daju.
Ko o cemu kurva o postenju. I jedni i drugi.
MA ja ,treba relativizirati sve,u isti kos staviti talibane koji vladaju 23 godine,sa SDPom koji je vladao 4 godine,i tako stvoriti letargiju medju gradjanima,a SDA standardne uhljebe i glasace ima,i zna se ko tako dobija izbore.
ovo meni zvuči kao kad se dva šanera nađu na odmoru u domovini pa počnu se hvaliti kolji ima bolja i veća djela iza sebe :)
Ko o kome kurva o postenju