Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ništa Naša stranka je barem otvoreno rekla šta misle, dok ostale stranke ko hinje šute i čekaju šta će se desiti, a neće da se zavade sa vjerskim vođama jer time gube glasove.
sad znate za koga treba glasati, za one koji ne kalkulišu da iznesu svoj stav
@HoseArmando Samo sto je iznosenje ovoga samo po sebi kalkulacija. Njigovi protivnici su debelo na strani vjere, sto nervira mnoge gradjane Sarajevo, samim tim ovo njima ide direktno u korist..... Idalje je dobar potez, ali nemoj misliti da i jedna stranka ista radi bez jasnog cilja.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko ono reče da je kod Tita bila cenzura, a da je sad demokratija?
inkvizija na djelu!
@suština ***inkvizicija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drago mi je što Sarajevo nije prihvatilo sistem razmišljanja Gluhe Bukovice, bez imalo ponižavanja istih, jer ljudi nemaju alternative, a pitanje za puljića, jesu li kockarnice - kladionice u duhu vjere, o tome se toliko priča pa ne čuh "oštru" reakciju. A šta se sve radi u stvarnosti u ime vjere svaka budala vidi, a ovima smeta predstava, a nisu ni kvalifikovani za kritike predstava, filmova, književnosti..., a one kvalifikovane su odavno otjerali iz Sarajeva.
Predstava salje jednu jaku poruku koju Balkanci ne razumiju ali je zive kao i cjeli svjet momentalno.Zahvaljujuci ljudima zatvorenog uma mi danas i jesmo tu gdje jesmo.
Podrska Nasoj stranci.
Odraz kadra Nase Stranke je jasno rekao stav i ponizio se, omalovazavnje drzave, vjernika itd nije mijesto gdje se reklamiraju boje stranke vec moralne stvari poput projekata ali uradjenih ne treba ovo treba ono te unaprijedjenje standarda zivota stanovnika BiH. Konakovic je jedini uradio pravu stvar te naredio preispitivanje umjetnika kako bi se utvrdila njihova umjetnicka namjera nemoralna..
NAŠA STRANKA JE POTPUNI PROMAŠAJ
Nema vece ublehe od ove Nase stranke i onog Petra Pana Kojovica...
Pa, ni sam zapad vise ne vjeruje u stare parole zapadng liberalizma u ime kojih se ovdje pokusava braniti ova bljuvotina od pretstave. Cudan je Balkan. Kao otpad napustenih ideja i ideologija. Ovi jadnici koji se okupljaju na ovakvim predstavama i ne zele toliko da vide predstavu i glumu, koliko da i sami glume nekakve 'intelektulace, i da budu vidjeni i prepoznati kao takvi od strane drugih.
od onih citavih 20 hiljada su upravo izgubili pola.
20 hiljada glasova na prevodioca sforovcima, na sina ciji je otac bio pripadnik vojske koja je ubijala ovaj grad... kojovic pedja, glavi nase stranke.
Vjernici a posebno islamski koji misle da su ispred svih po odgovornosti, kulturi ponašanja i da su protiv svake vrste razvrata, pa evo i ovakvih predstava, malo bi trebali da prethodno vide pravo stanje u svojim vlastitim redovima, po osnovi i primjeru nekih njihovih več po nekim poznatih, pripadnika koji imaju po četiri žene u svom stanu ili kuči. Pa samo treba zamisliti kakav je to brak sa istovremeno četiri žene. To je u najmanju ruku interesantan i život i razvratnička predstava.
pravi vjernik nikada nece podrzavati silovanje nit dozvolit na javno prikazivanje, nece ni covjek koji nije vjernik.
Pederska govna.
Nije mi jasno zasto ne prave predstave u vezi nasih politicara ,bila bi prava sega.
Čuj ovih, baš ste se ofirali, čak onaj ko vam je ikada dao glas, neće više nikada... Da se jedna iole ozbiljnija stranka bavi porukama jedne kontraverzne predstave i eksplicitno svrstava na stranu još konzervativnijeg režisera.. Hm, baš ste čudni...
Problem je uprava kazališta koja je omogućila održavanje predstave. Uvijek sam za slobode, tko neće gledati- ne mora! Nije me briga koga će predstava uvrijediti, ali moramo imati malo više poštovanja prema kazalištu kao instituciji.Kriva je uprava kazališta što je uopće dopustila da Frljićeve izdrkotine dođu na kazališne daske. Ono što je Miley Cyrus u glazbi, to je Frljić u kazalištu.
http://www.sloboda.hr/njemacki-kriticar-za-frljicevu-predstavu-nase-nasilje-vase-nasilje-mozak-vam-jednostavno-nije-potreban/
Pozoriste, kao i svaki drugi posao mora uvijek gledati da ispuni potraznju musterija. Sto znaci, ako oni smatraju da ce ovom predstavom, napuniti pozoriste, onda je treba pustiti.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nasa stranka - skinite se goli u znak protesta
Bravo Nasa Stranka, lijepo receno!