Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je Alijin i Bakirov igrac
Kako su uklonili osmicu , niču kriminalci kao gljive , a osmica i njegovi krimosi su bili zaštitnici sda.
Od goreg oca do gore majke!!! I ovi današnji nisu ništa bolji, čak su malo i bezobrazniji!!!
I opet po napaćenim Bošnjacima! :(
Za to vrijeme vas Lejla Fazlagić-Pašić pozdravlja sa toplog Jadrana mašući hrvatskom putovnicom. Brzi ste mi nešto
na vakat,, nakon 7 godina 🤣
Tužiocima i sudijama u ovom slučaju treba PODIĆI SPOMENIKE !!! HEJ, SEDAM GODINA, da pokrenu POSTUPAK !!!
Pa da li bi ti digao optuznicu protiv sebe!!!
Hahahahahhahahahaahhaha
ala su brzi i expeditivni, pa gdje se ljudi nece baviti kriminalom, prije ce umrijeti nego otici u tvorza
A sta je sa Lejlom Fazlagic-Pasic, ne spominjes to novinaru?? Navodis na kraju imena svih optuzenih, a nju (Lejlu) si potpuno izostavio sa spiska! Drugo, ne navodis da li se ona jos uvijek krije u Hrvatskoj (Rijeka) ili je u medjuvremenu dostupna pravosudnim organima gonjenja u BiH?
Provjereno dobri moj maocetunghirohito, lejla fazlagic kao hrvatski drzavljanic je advokat u hrvatskoj. Sistem mamic. Hr.kriminalci bjeze u BIH, a BIH kriminalci bjeze u hrvatsku. Sve je ovo dogovor hdz-sda!
Da pogađamo iz koje je stranke ovaj fini gospodin
Hahahja koja provala od suda i djeca vam se smiju. Taj bi meni tucao kamen na koridoru vec 7 godina lopata i krampa bila bi ku najbolji drug
7 dugih godina, ja bez tvoga ramena.
Ma beg je đala maca za alju $$$
A evo ga i nas prvi vrli Ministar unutrasnjih poslova u visestranackoj, bratskoj koalicionoj vladi nasih spasitelja SDA, SDS i HDZ.a. Kako se on pojavio, kriminal pao na nulu, a mi poceli jesti zlatnim kasikama.
Ovolike se Isusu nije rastezalo suđenje
Hoce li biti za sviju dovoljno smjestaja ili da "Pomozi ba" prikuplja sredstva za prosirenje zatvorskih kapaciteta? Prvi doniram 100 maraka.