Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevazno je sve dok je tvoj brat i tvoja prijateljica, logicno jel? xD
Tako je i Neka Njiva u proslom mandatu razmisljao, nevazno sto mi je brat, i imenovao brata za direktora Cesta FBIH.
Kakve ti Žuljevicu imas rezultate 20 godina vladas SDPom Hercegovine vjecito 2-3 poslanika čista bruka, ali si među ta 2 uvijek ti.. 20 godina si na budžetu i ti tvoja porodica i šira i bliza..
Pa eto treba i taj drugi da bude iz kuće,zašto ne bi bio brat 🤣,lopina jedna obična. Arman je bio jedini normalan u stranci,samo da im on ode mogu se posrat na nju.
Poznajem porodicu Zuljevic citav svoj zivot a sa starijim sam bio u ratu i za njih mogu reci da su cestita i poštena porodica i nemojte ljude pljuvati a ako je i bilo nekih nesporazuma unutar gradskog SDP neka ih tamo i rijeke.A moj Zalihicu stari su ljudi govorili puno je macku teleca glava,mlad si polako druze
Kuršlus među komunjarama.
Druze Zuljevicu, ti si jedan klasicni demagog i pretakač iz šupljeg u prazno, ali za vlastiti interes samo. Reci mi je li ima neko iz tvoje familije, ili iz familije supruge da nije u radnom odnosu (čitaj na državnim jaslama)??? Dosta te je bola više, za tri života. Nisi sposoban za ništa osim jeftinih i otrcanih fraza koje ponavljaš 20 i kusur godina a za taj period se nisi vruć vode napio. Pozdrav iz Donje Mahale!
Joj Anese nemoj majke ti.još u prošlom mandatu si s oje ubacii u BHT( svastiku) pa onda ostale u ceste i dr.
Tako je i Neka Njiva u proslom mandatu razmisljao, nevazno sto mi je brat, i imenovao brata za direktora Cesta FBIH.
hrpu gluposti je napisao ovaj zuljevic. ne gotivim zalihica, ali ovdje je u pravu
IMA LI I JEDAN MOSTARAC KAO POLITICAR U MOSTARU? PITAM ZA PRIJATELJA
Najveća lopina u SDP-u je Aner Žuljević
Melodramično, čak i za SDP
A dobrog seratora. Klasicno presseravanje i supljiranje, ono kad napises 15 recenica a nista nisi reko
Neka vas je sram I stid Nijaza Durakovića.Uvijek vam je malo,samo daj,daj i nikad dosta.Pogledaj se u ogledalo frajeru.77.god.ko da si Mostar iHercegovinu oslobodio.Misliš da Mostarci ne znaju za ponašanje vas frajera Žuljevića.
Mene je sram Rahmetli Nijaza šta ste uradili od SDP to više nije ona snaga i jedinstvo ovo je sad samo za svoj interes sram vas bilo.
SDP je uništio Tuzlu. Crveni su zlo.
Nevažno je ko je kome brat dok je moj u pitanju,šta ima veze što se uhljebio koji ste vi licemjeri
Đe si dir.telekoma zvani paušal