Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srb-incicu i ostali neprijatelji.....samo jos malo strpljenja.....rijesit ce BiH sve svoje politicke probleme kao sto je Hrvatska 1995 svoje probleme rijesila...pa cemo onda pricati dalje..... ;)
ooooo šumnjaci.... idite ovce čuvati
pa mi imamo pravi americki sistem hahaha u americi guti HUSO (husein bajram obama) misel , isto ko kod nas bosnje vlahinje hahaha
PODRSKA G-dinu Inzku! BiH4EVER!
UKINUT genocidnu tvorevinu i tacka,idite pa strajkujte gladjom al trazite narode da se genocidna tvorevina ukine,Daytonski sporazum nije USTAV drzave,to je samo jedan sporazum,ima nasa drzava svoj USTAV od 1992-e godine i on je taj koji garantuje funkcionisanje nase drzave kao jedna suverene zemlje,bijedni tihic nikad da o tome zucne?!!!!!!!! BiH4EVER!
LEGALIZE MARIHUANA INZKO!!!!:-)
I onda ce Hrvatima teci med i mlijeko u potocima.
Sad ce Turci biti preglasani.
Ima i drugo rjesenje od ponudjenog tajnog glasanja. Ostaviti javno glasanje, ali smijeniti sve vijecnike jer su se pokazali nesposobni, a na njihovo mjesto dovesti ljude koji su na izbornim listama bili odmah ispod ovih. Ne trebaju novi izbori, ne trebaju nova pravila odlucivanja. Da je pameti tako nesto bi se trebalo ugraditi u izborni zakon. Ako u roku od recimo dva mjeseca ne mozes formirati vlast, onda si nesposoban i prokockao si dato povjerenje. Zato ne samo da letis s pozicije nego se ne mozes kandidovati ni na narednim izborima. Da vidis onda kako bi se dogovarali.
hajdemo uvesti federalne principe u Mostar ili nove Mostarske u federaciju ... a ovih folova .... hrvatski telekom... hrvatske zajebnice... hrvatski sesnaeesterac ... i politika.. sto je moje, to je samo moje, sto je tvoje to je nase.... treba hmmmmmmmm ne kontam samo ove iz SDA ... ako Covic pregovara za Mostar ... u cemu je fol da nema i Tihica?
BiH ce nakon svega mozda i biti normalna ali cemo je slabo osjecati kao svoju, jer ce vlasnici svega sto je vrijedno biti stranci kojima ce jedini cilj biti kako povecati profit bez obzira na cijenu ukljucujuci i oneciscenje okolisa, nekontrolisano iskoristavanje prirodnih resursa, osporavanje radnickih prava i slicno. S obzirom da nece biti viza odlazak stanovnistva ce se vjerovatno i pojacati.
Posrijedi nije ljubav za BiH vec cinjenice. Stvar je samo u tome kada cemo propasti do kraja i ko ce pokupiti pare. Ne voli MZ Bosnu zbog nje, vec bi raspad BiH sad stvorio puno vise problema nego njeno ocuvanje makar to bilo i formalno. Nemojte misliti da Srbija i Hrvatska posebno zele da sebi prikljuce dio BiH. Bolje im je ovako. Imaju budale koji za njih rade posao, kupe kajmak, a nemaju nikakvih obaveza. Bas bi Srbiji trebalo da im se na budzet nakace invalidi, penzioneri, izbjeglice i druge socijalne kategorije iz RS. Entiteti u BiH su mlade sa malo miraza i puno dugova. Ko bi to zenio.
Federacija jos nije unovcila svoje \"zlato\" tj. Telekom, Energoinvest i druge velike firme. Dodo odavno vec trosi ono od Telekoma Srpske, Rafineriju je dao Rusima, gasnu mrezu Srbiji. Struju i putnu mrezu nije jos uspio utopiti ali se svojski trudi.
Pa što se tiče pustoši u blagajni, prije će nestat Federacije ili BiH. Sačuvaj nas Nože od ovih što \"vole\" BiH.
Svakako moguce je i da ce se BiH podijeliti na tri entiteta, ali ce ipak opstati kao drzava. U tom slucaju, entiteti ce najprije ekonomski propasti sto ce dovesti do prijetnje sukobima. Tada ce doci Amerikanci i napraviti ono kao sto je vec navedeno. I opet cemo zivjeti sretno do kraja zivota.