Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi Balkanci: svatko brani svoga lopova!
@a Ja iznosim svoje misljenje. Niko ne zeli docepati se Dodika.Jednaka mi je zelja docepati se svakog kriminalca koji je jezikom mrznje dosao na vlast i zaveo vlastiti narod da bi ga potkradao,ukljucujuci sve nivoe vlasti i predstavnike svih naroda na podrucju BiH, bilo to FBiH ili RS.Medutim,Dodik je na udaru zbog njegovog eksponiranja koristeci jos ratnu i huskacku retoriku znajuci da samo tko moze opstati na vlasti i ocuvati simpatije vlastitog naroda, ne zato sto Srbi vole RS ili pripajenje Srbiji,nego sto Dodikov govor mrznje ulijeva strah u srpski narod za suzivot sa ostalim narodima u BiH.
Kolika je vasa zelja da se docepate Dodika, vidi se i iz Komsicevog apela Incku, srecom pa drugi ne razmisljaju kao vi. Izetbrgovic je nazvao to jeftinom reklamom, sto i jeste. Dakle, hvatate se za bilo sta, iz prostog razloga sto mrzite i dodika i ono sto on predstavlja. Medjutim, toga su svjesni svi i iz te MZ,medjutim, ne mogu bas javno da rade mimo svih ljudskih zakona i normi, tajno mogu.Toliko o vasim namjerama. I pozadini cijele price. I laHku noc srbomrsci, sanjajte Dodika, pa sutra iz pocetka, i tako cijeli zivot.
Masta moze svasta!!!
Ma, prvo vi krenite od milijardi, ovaj, kosilica, pa cemo ondak na pepeljare...do tad, smanji gas, smrdi previse.
@a Sto se tice pokretanje tuzbe protiv Milorada Dodika ona je s osnovom i normalno je da ce biti uhapsen i doveden u Sarajevo da mu se sudi i osudi.To se nece moci provesti u Banja Luci.Izdrzavanje kazne je njegov izbor, Sarajevo ili Zenica,ali mislim da ce njegov izbor biti Sarajevo jer samo tu svoju kaznu moze izdrzavati u miru.Zasto? Pa zato sto mnogi njegovi simpatizeri opanke izuvaju kada ulaze u Sarajevo, a brate daleko pjeske do centralnog,a ima i semafora.
@a Sudija moze da sudi ubici samo ako je ubio sudijinu zenu ili uzeg clana porodice ili kriminalcu ako je ukrao sudijine pare ili je pokrao sud,a ne banku.Policajac moze da kazni pijanog vozaca ako je isi pio njegovu rakiju.Koliko li takvih treba ubiti da bi se pripremila jedna porcija mozga.
@ Koji magarac tebe napravi
Vi i vasi sudovi. Nije moglo ratom, nije politicki, nije ekonomski, pa sad da vas malo handrimo nekakvim sudovima!!! Ma, sta je sud? I malo dijete zna, da vise nije stvar suda jesi li kriv ili ne, stvar je dobrog advokata, advokati mogu od moje babe pokojne napraviti djevicu mariju, ali i najveceg kriminalca na svijetu, to je podrucje gdje se moze i ovako i onako. Osim toga, moje je misljenje da, kako god da je, Dodik je izabran od strane svog naroda, jedini on ima pravo i da mu sudi, ako smatra da je za nesto kriv. A ne smatra. Nego se nasli vi, da fol spasavate Srbe od njih samih. Koliko vi zelili dobra tim srbima, i njihovoj \"zastiti\" od kriminala, toliko vam bilo u rodjenoj kuci!!! Nemojte nas vi spasavati, svega vam! Jel pokro vase pare? Nije. Jel neke pare sa zapada? Nije. Pa, u cemu je onda problem? Za cije se vi pare, koji moj, sikirate? Navodno.
I ne vrti se oko \"nas\" sve, vrti se oko vas...vasi sudovi nece da procesuiraju ni jedan jedini zlocin protiv Srba, i to gdje postoje jasni dokazi...a sto bi, kad i sami Hag iste oslobadja...ja tu ne vidim nikakve pravde osim ciste politike. Kad bude \"ni po babu, ni po stricevima\", mozda neko i povjeruje u necije dobre namjere, ovako, ovo je sve za bogu plakati. Mene bas takve stvari nerviraju, ubica je ubica, ma koje vjere i nacije bio...a necije ubice hapsiti, a necije pustati da slobodno hodaju i jos imaju povlasteni status u drustvu, to je kriminalno, samim tim je to kriminalno i od strane istih sudova! Da mi je iz oka, sto nije u redu, nije, brate.
Ili se to smatra sasvim legalnim da nam arapi finansiraju ratove na Balkanu...jah...po cijim kriterijima i mjerilima, nego se sve, navodno, zapakovalo u celofan i zaboravilo. Na kraju krajeva, zanemarimo to, evo, samo za Srebrenicu neke milione i milione fol donirali, pa bili bi vec centar svijeta, da je sve to zavrsilo gdje treba, nego vam Dodik tamo pravi neke puteve od svoje sirotinje, kako se to od donacija ne napravi...otislo u nepoznatom pravcu...
A i vrapci znaju da je alija dobio milijarde od arapa, iran, saudi arabija i to...
Kad nije bilo arapskih milijardi, od cega ste ratovali cetiri-pet godina, ko je sve to finansirao? Mislim, ono, kuvali koprivu i ratovali prstom...jah, jah...kome ti to...Pitaj nekog normalnog koliko kosta 4 godine rata...
@a ko ljutio sine moj, Kladam se da bih sudcima stavio CCCC, e vidis nece moci. Ne vrti se sve oko vas. Mos li majketi ijedan komentar zapocet bez turaka u ustima? Pa kako nevidis, vidi izjave \"Imamo situaciju u kojoj stranci utiču na rad \" . Koji stranci, kazi imenicno kada znas? Ti si covjece corav kod svojih ociju. U drugom postu i Harisa malo, a jesi traktoras, sto ti ovo treba? Koji arpske milijarde, ovo ti je neki ruzan san.
Ne znam, eto, ali meni sve to djeluje kao da je to smislio neko ko bas nema puno veze sa stvarnoscu, odnosno, puno veze s mozgom i zdravim razumom. Pa, vama ce i taj Brankovic dokazati da je legalno otkupio stan, kao i Covicu sto nista niste mogli dugi niz godina, pa necete ni sad, a o Dodiku da ne pricam, pepeljare i gluposti...ko ce snositi posljedice za svu tu ujudurnu, hoce li neko nadoknaditi blacenje tim ljudima, materijalno ih obestetiti, ako se ispostavi da nisu krivi. Tesko cete vi tu nesto dokazati, sudije i kadije, slabo vam ta nauka ide, vidim ja.