Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je 2,3% birača to se poništava svugdi u svitu što TO NE KAŽETE SVE VAM J. KOMUNISTIČKO MASONSKO
6.100 izaslo glasati od 263.703 = znaci 2,3% je dovoljno jer ostalih 97,7% nije nikako moglo preokrenuti rezultat (grubo receno), ovo samo prolazi u EU! Nego eto radi nekog reda ako... Da je jedan jedini glasac izasao da glasa, i da glasa DA bilo bi dobor dosli, da je taj jedini glaso NE, bilo bi zbog manjka glasaca nisu izbori priznati. Sjela ovca i tri vuk da popricaju sta ce imati za veceru!
Srbi (i ovi i oni) će se pojesti kad Hrvatsku prime u EU. Inače, drago mi je zbog Hrvatske. Jer oni tamo Hrvati većinom nisu loši ljudi kada su u pitanju međuljudski odnosi. Pola turista na našim planinama su iz Hrvatske. I ne donose paštete :) A što se tiče ovih domestičnih, autohtonih bosanskih Hrvata, nadam se da će se opametiti i shvatiti s kime treba da grade budućnost: s onima u Banjaluci ili s nama u Sarajevu. Imam par prijatelja koji su tu zbog faxa i svi su sasvim O.K. raja samo eto što se oni iz Hercegovine vole igrati politike. Čestitke susjedima. Pošaljite razglednice.