Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo, pola Bosne na crnoj listi Amerike
Giga iz Boljeg zivota samo starija i ruznija varijanta.
Malo jača*** 😂
a gdje je HDZ na listi? primijetio sam...
Kakav si tata te hebo ružni...jaja mu vise na bradi!
Lik je relikt. Ok su brkovi kad one tanke dlake gnojiš. To je pubertet, svi eksperimenti su dozvoljeni. Al ova napuhana, toksična glava sa varijabilnim pritiskom. Ne treba.
Ovog je prijavila jedna penzionerka...obećavao da će "odraditi posao".... a izbegavao obaveze...i eto ode Slobo na crnu listu🤣🤣🤣
Ocekivano.
Pravi stari prdonja koji voli piti lozu i jesti suhovinu na koso
Pogledaj ti te lopovske face neandertalca. I ono je stavilo masnu covjece. Bas mu stoji. Ali ne vjerujem da ce ovo ugroziti i okruniti milione koje je preprao sa Dodikom. A Dodik preko sina i ProIntera ima novu firmu kojom tamo muze budzet. Firma ima stotine miliona samo za odrzavanje.
Izgleda ko uspješan biznismen, autoritet
daj jb vas lista,zaboli nekog za liste šta se provaljuje te papci
Ja i...
Čim metnu jednog njihovog( našeg) odmah metnu i našeg ( njihovog) jednog
Lista Nedrealista:))
Ovo je smiješno kakve sankcije, kao da imaju kakvog efekta, ili ne žele da imaju, ameri su pogan, dupli igrači, koji su nas Bošnjake najviše koštale
Brko pogan da te Bog sacuva
Giga iz Boljeg zivota samo starija i ruznija varijanta.