Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozilo staro 4 godine a prodaju ga???Znaci kupili su ga novog i sada ne valja,prestar je 2009 godiste.Ne bi ovo oni prodali da ne treba nove uzimati.
gubitak od min20000km- 40000km za 4 godine,pa jeftinije bi ih doslo da su uzeli rent-a-car ili taxi,jos dodaj gorivo za one politicarske v8 ili v10 benzinjare
ebo majku ako vi znate čitat
NE NADAJTE SE DA MOŽETE I PRIMIRISATI DA KUPITE NEKO OD TIH AUTA!! TO SE VEĆ UNAPRIJED ZNA I KO I ZA KOLKO NOVCA. TO SE KOD NAS U KAFANI ZAVRŠAVA. BITNO JE DA 'SIPA' VIDEOTEKE ZATVARA.HAHAHAHA KOJA BRUKA OD DRŽAVE MAJKO MOJA. POLA SARAJEVO RADI NA CRNO 80 POSTO KAFIĆA,GRANAPA, FRIZERSKIH,PEKARA,BIRTIJA, MEHANIČARSKIH RADNJI, ITD,ITD SRAMOTA DRŽAVO ZA ČOVJEKA STARU TI JBEM.
Ne mogu primirisat zato što nemam para. De mi samo objasni kako se unaprijed zna ko će i za koliko novca da kupi ta kola? Pošto vidim da si upućen u problematiku zamolio bih te da raskrinkaš ovu šemu, ovdje javno.
@hmmm...ne seri, i ne vrijeđaj inteligenciju naših ljudi ;) Cijela država u talovima, vezama, namještaljkama, a ti našao moralisati iz SDP-ove birtije ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Barem znamo sta su kupovala prosla ministarstva a sta kupuje ovo :-)
MRZIM POLOVNA AUTA I 'POLOVNJAČE' ŽENE
Prodat ce ova vozila, svu zarada lezerno raspodijelit kupit svojim "gospodjama sta nakita, nadogradit sprat na vikendicama, a onda za nekoliko mjeseci iz budzeta uzeti svaki po 300.000 za novo "sluzbeno" vozilo.
kako sam ovo propustio ***te led
Ova auta ne vrijede ni za otpada sta je olos s njih radila ,nisu to porodicni ljudi,to su vozili vozaci imbecili a nazad sjedili jos veci imbecili,a auta ce zavrsit kod nekog preprodavaca koji ce prelakirat,vratiti sat,i jos par sitnica i ode golf za hrpu love nekom naivcu jadniku.Nek Lagumdzija krmak voza malo tog golfa i nek se spusti vise na zemlju,umislio da je Putin a ne predsjednik jedne stranke
Kome tusnu auto s vracenom kilometrazom nije mi ga zao, dati 5 10 000 i ne dati na servis 50KM da ti utvrde kilometrazu i sl je ravno idiotizmu.
"Na osnovu minimalnih cijena od današnje licitacije MVP BiH može najmanje zaraditi 136.450 KM" Jbm ti novinara i matematiku. Ako sam potrošio 20.000 KM na auto i poslije par godina ga prodao za 5000 KM, ja tu nisam ništa zaradio. Još je jadnije to što se podmeće trošenje novca kao ušteda. Znači bolje je prodati auto jer mu ne radi klima i kupiti novo (od naših para), nego popraviti klimu za max 500 KM. Bolje da su ova auta dali džabe najboljim studentima i sl., nego što ih prodaju svojim jaranima koji imaju para.
Pardon, pogrješio sam, izgleda da nisu novinari glupi :) Da se ispravim: Ako sam kupio auto za 20.000 KM od TUĐEG novca i poslije par godina ga prodao za 5.000 KM, onda sam zaradio 5.000 KM.
gledaj svercera sto su se okupili da preuzmu nastimano....*** te ta licitacija...
Nidje veze plate auto za 40 50 hiljada a prodaju ga za 5 10 hiljada gdje je tu usteda
Licitacija je prodaja određene robe tako što je prodavac ponudi po odreðđenoj cijeni, potom prisutni nude više od početne cijene dok prodavac ne pokaže svoje zadovoljstvo i pristanak na zadnju ponudu.
Hajmo ih rušit m.ater im j.e.bem !
Treba mi jos samo 3.660 KM
JA ne bi uzeo ovog golfa kad bi mi dalo dzabe, njega je gazio ko je stizao, a nista nisu bolja ni ostala auta....
Treba prodati sva službena vozila i voziti se GRAS-om, da budu kao i svi normalni ljudi. Bolje bi radili sigurno neko ovako.
Prodaju ovako dobra auta a gradjani grcaju u beznadju drzava u nikada gorem stanju a oni ce po nova auta
Ma pustite to lako je dati te pare , treba to tankat , registrirat itd , sumnjam da tom od 3690km nije istekla registracija ...