Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv sam ikakve ''grupe nacionalnih predmeta'' , ali Mutabdžija je u pravu, ako već imamo nacionalne grupe predmeta primjenjive po teritorijalnog osnovi, onda da bi se u RS uvele bošnjačke i hrvatske grupe predmeta, treba i u Federaciji uvesti srpsku grupu predmeta - dakle, u sred Sarajeva i Mostara srpski jezik u škole! Istorija također!
Mamu li vam genocidnu
izbaciti iz svih skola sve sto asocira na bosnjake, srbe, hrvate, sve vjere, sve slave i ne trovati djecu od malih nogu
Četnički lažljivac, kako to da bošnjačka djeca u Srebrenici i Janji(Bijeljini) imaju nacionalnu grupu predmeta. Hinjavi incko kao i po običaju zaboli ga neka stvar kad je gaženje bošnjačkih prava u pitanju...
Nacionalizam će propasti baš kao i što je došao - Iznenda i brzo Problem je jedino glup i primitivan narod u BiH...Jedino :)
ma sta ce im skola, neka idu u mejtef i tamo ce nauciti skoro sve sto im treba u zivotu ! ALLAH JE NAJVECI !
Naučiće aha, meni je ovo teško reći ali davno još kada sam išao u džamiju da učim sufaru i sl predavač odn. hodža u toj džamiji mi je svojim ponašanjem i favoriziranjem djece čija su djeca donosila skupocjene bajramske i sl poklone zgadio taj vid edukacije i hvala bogu, izuzetno sam mu zahvalan na tome.
'...djece čiji su roditelji...' :D ispravka, nisu djeca te djece donosila poklone haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)