Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Avazovog tornja do Stupa,.. nema 100 ozbiljnih stabala. Sarajevo je beton.. al bukvalno.
Trg preko puta vijecnice cirkus, vise zelenila ima moja nana u saksijama
Kakva je tvoja garaža da uletim
Kako znas da ti papci vladaju gradom? Pa tako sto je sve gdje god pogledas beton,a drveca nigdje nema. Papci mrze drvece jer ih podsjeca na sume iz kojih su sljegli.
uh uh pored toliko suma i planina oko Sarajeva, svi ocekuju aman zaman parkove u ovako uskom Sarajevu. Samo sto je gospodi mrsko prosetati... Pa Trebevic je dostupniji i blizi sarajlijama nego central park njujorcanima.. Pa nedavno je Sarajevo proglaseno najzelenijim gradom na svijetu bas zbog planina koje ga okruzuju, ali vi to ne vidite kao gradsko zelenilo... Svako za 15-20 minuta moze biti u najvecim i najljepsim parkovima na svijetu, a to su sarajevske planine...
Dajte da potpisujemo peticiju, pustite šuplju...
Uhljebarka
"...inace ne volim te podzemne garaze,narocito u objektima sa "silovanim rampama" nenormalnih nagiba...dramaticno je u zastoju na rampi s nedopustenim nagibom ,jooj frke kad neko zaboravi platit parking i ne moze izaci van...u podz.garazu SCS ne bih ponovo sisao nizasto..."
Moj prijedlog je, javni WC umjesto garaže!
Ono što je tamo sada, u samom centru, najmanje je uređena zelena površina!!!!! :/
"...druga je stvar da li je garaza s njezinim kapacitetima potrebna,ali naravno da nece unistiti park...na krovu garaze naravno, moguce je vratiti sve sadrzaje koji sada postoje i zasaditi cijela odrasla stabla...pitanje je kako ce to biti projektirano i izvedeno...vjerujem da ce to biti OK,budu li objekat radili samo arhitekte..."
Bitno je da se zove Garaža Alije Izetbegovica
Ovo kad M.P. pokusa zamijeniti inzenjerku nosacem gaca. :-D
Ovo kad M.P. pokusa zamijeniti inzenjerku nosacem gaca. :-D
ljepota!! pa se ibretimo sto nam je ljeti u gradu 45 stepeni...nigdje nista zeleno,kad se beton ucvari prozori se tope 😣
Haj ne seri 'ta ti znaš
Gradzani se moraju pomiriti sa cinjenicom da je doslo novo doba i da parkovi ne mogu biti u centru.. treba parkove izmijestiti nadimak grada.. poboljsati infrastrukturu kad je u pitanju trebevic.. nema logike da sjedis u parku okruzenom tonama co2, bukom i galamom..
A gdje je danas tu park, ja ga licno ne vidim. Ono je zapustan prostor najvjerovatnije od ovih koji se zale, jer isti sutra nece imat gdje pisat i bacit kutiju od cigara. Stavite sliku realnog stanja parka.
Uzurpirao parkinge od Rada vidio koliko se moze uzeti pa konta da sinu jos koji napravi malo mu ovo!! A sve suplja za gradjane pa neka bude besplatno ako je tako!!!