Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jel se ljudi tjeraju pistoljem na kocku ili sami dolaze?
Nisam ni pročitao gornji text,sve je poznato.Tema,čista DESETKA,Takvih aparata je po BiH koliko hoćeš,inspektori traže dlaku u jajetu kod običnih prodavaca po pijacama i kod sirotinje dok se pojedinci na jedan jeftin način bogate,aparati se unose u lokale od petka po podne pa do nedjelje naveče,u taj kriminal su uvučeni i mnogi inspektori i policija,tu nema dvojbe.Mislim da bi tu MORALO da se uvede daleko više reda,povrmeno bi se trebala i angažovati specijalna policija jer očito je da tim probisvijetima koji rade sa tim aparatima često \"obična\"policija nemože ništa.Posao sa aparatima za kockanje je unosan do nevidjenih razmjera.Dok inspektori trgovine pregledaju obične piljare i tezgare po pijacama i\"ćumezima\"dotle likovi zaradjuju enormne sume novca,o kojima ovi tezgari mogu samo sanjati,nažalost.
Treba unistiti. Kocka je zabranjena i u Kuran\'u ! BIH4EVER
Sve to oduzeti i unistiti... Sve su to kriminalci i to se zna. Samo je steta sto su oni te aparate njima dopustili da ih uniste, ali neka...