Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upravo tako... krme i piz.da kukavička, raspadao se živ dabogda!!
ovaj moj dole turski osuneceni slobodno malo hoces?
I OVO SVE KAZE \"HRABRI\" BAKIR KOJI I DANDANAS (OD1992) SJEDI U TREZORU I NEMICE BABIN-SON ........BAKIRE NEKENJAJ TI KOJI SI pIC.... I KOJI NISI K..... MRDNO ZA OVAJ NAROD NEMAS PRAVO DA BILO KOGA OPISUJES NITI DA MU DAJES KOJEKAKVE EPITETE , POMETI PRVO ISPRED SVOGA PRAGA
Sve je to fino i dobro da su i zadnjeg velikog krvnika uhvatili ,ali sve dok god se Srbija ne osudi za Genocid.. sve do data je to nista... Sve dok se ne osudi Srbija da je komandovala sa Srbima u Bosni sve je to laz i nepravda... a dokaza ima milion !
DABOG DA NEMOGO UMARTI JOS 50 GODINA PA SE ZIV RASPADO
Dobro rečeno... Srpski heroj je imao hrabrosti pucati na djecu...
pricaj ko sta hoce, za mene su srbija i srbi vjeciti neprijatelji....dok je ovog svijeta....pomiremnje da ali ono \"politicko\", daj mi moc podavio bi sve srbe...mamu vam cigansku koja vas je stvorila i ti cigani idu prema EU, fuj!
ko o čemu kukavica o junaštvu
haj j.e.b.e. zdrebe kraljevicu marko
A je li Bakire, je li ti babo Ali*ja pricao onu pricu da je lakse napraviti 100 ljudskih zivota nego 100 kvadrata teritorije. I koliko je komandanata ARBiH poginulo u Srebrenici. Izvukli svoje straznjice i ostavili narod da gine.
Kazu jedva ga oteli od mame ZELENOG ZUBA I SESTRA MU JE PLAKALA dobre guzove ima
A sta ti je babo bio
pozz svima, Bakir možda istinu govori za gen. Mladića. Menđutim zaboravlja da se sam krio iza svog babe i da je isto kukavica, možda i veća. siguran sam da on najbolje zna šta znači biti kukavica.
Reče Bakir i sakri se u trezor Centralne banke....
Bakir bi da se pomiri, ccc... Traži hitno ukudanje oba RS-a, to bi ti trebao biti urgentan posao!!! Ali, kome reći...
Daj ba Bakire,i ti si kukavica kao i on,sakrivao si se u Alijinom kabinetu cijelo vrijeme rata nisi vidio front.Iako je dobro sto je Mladic uhapsen,ti nemas pravo pametovati i yaglupljivati ovaj narod,kao ti neki patriota.
Nasao se ko ce govoriti o Mladievom hapsenju.Mladic je neosporno zlocinac,ali ni otac doticnog gospodina nije najbolji primjer vođe,trebalo je i njega procesuirati.