Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda je slepa!
http://www.stop-avaz.com/ istina o špijunu i imepreiji
Haski tribunal je postao sud nepravde! Agresor i zlocinac se relativizira, oslobadja i na taj nacin jos jednom vrijedjaju zrtve i porodice zlocina genocida, zlocina protiv covjecnosti i drugih zlocina utvrdjenim medjunarodnim pravima.
Nista to nije slucajno; vidjeli da se bosnjacko rukovodstvo lomi koji ce vise otudjiti i nakrasti tek nemaju vremena obracati paznju o presudama,ko vele bilo - proslo,sad nakradi pa vladak,ali,kako se stvari razvijaju;odnijece im djavo svu haram-paru sto su nakrali,a ove zlikovce sto pustaju,pa,eto,ima ta pravda kojoj ne mogu izbevi,dakle,sve ce to doci na svoje,samo vremena.
Sve je ovo obična Šarada!!!