Trošenje budžeta
0
MIP "probio" planirane troškove
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imenovanje izaslanika za Balkan obustavljeno? 11.08.2009 Inicijativa za imenovanje specijalnog američkog izaslanika za Balkan je prije dva mjeseca u administraciji SAD skinuta sa dnevnog reda, izjavio je ambasador BiH u Vašingtonu Mitar Kujundžić. On je za \"Glas Srpske\" rekao da je to bila nezvanična inicijativa, koja nikada nije materijalizovana u američkoj administraciji i da nema novih informacija o imenovanju specijalnog izaslanika za Balkan.
Mislim da bi cijelokupna BH finansijska politika morala biti revidovana, ali i promjenjena iz temelja, bez obzira na komplikovanu ustavnu organizaciju \"drzave\",je vremena nisu za trosenje necega sto stvara skromna radna masinerija u BiH.U Sarajevu ima jedna \"oko budimo realni\", to je recept za BH troskove.
Gdje god je gospodin sa slike tu trava ne raste.Vidite kako se zaokruglio u zadnje vrijeme, a i svi u njegovoj blizini.
Super, sto vise ambasada to bolje. Neka mi imamo amb. u svakoj zemlji to je vazno. Kod nas nema krize
mašallah, kad ima, nek\' se i troši.. nismo mi jedini...