Nije želio povući Odluku
0
Ministar Emir Suljagić podnio ostavku
Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će na Suljagićevo mjesto doći neko podjednako odlučan ali za šaku hrabriji i da će konačno dokrajčiti Cerića i ostalu bagru koja rastura i ovo malo šta je od BiH ostalo! Bosna prije vjere!
Ocigledno nije dorastao teskom odlukama. Nadam se da je to samo glasina i da ce se nastaviti sa reformama obrazovanja tako da imamo vise naucnika i inovativnih ljudi u bliskoj buducnosti!
@cunami - hajde se ti malo pusti vjeronauke i idi malo u skolu da naucis pisati, to je prva stvar, a onda komentarisi svoje gluposti, ali ih barem pismeno komentarisi
Recite Emiru da procita od Harisa Pasovica komentar !
Sramota me sto idem u skolu zbog ovakvih sto su na celu obrazovanja.
Lala ti si jedan obicni glupan, smrt takvim kao sto si ti
I treba da podnese ostavku!!!KRETEN!!
Kako nam vjera nije smetala u ratnim danima, tada smo svi bili veci vjernici od imama i popova kad je grmilo iznad glave i ginulo se u redu za frtalj hljeba po osobi? Djeca trebaju uciti o svim vjerama, o svojoj da bi je praktikovali a o drugoj vjeri da bi je postovali...Ako se djeca ne nauce da se boje Boga, nece se bojati niti postovati ni roditelje niti ikoga... B.alije, U.stase, C.etnici NE, Bosna i Hercegovina DAAA!
http://www.youtube.com/watch?v=du1M9_oO61M
P:I:C:K:O JEDNA
@@ Zasto mislite da ako je neko protiv vjere da je automatski za komunizam? Jeste li normalni!? Uporedzujete jedno zlo (vjera) sa drugim (komunizam)! Smrt i komunizmu i vjeri! Postojao je svijet i dok nije bilo ni islama,ni hriscanstva,ni budizma, ni komunizma!!!!
Ne damoooooooooo hodzuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaa ne damo hodzuuuuuuuuuuuuuu
Suljagićuu, nema ostavke. Potpisujmo peticiju: http://www.petitiononline.com/220767fb/petition.html
Krivo interpretirana vjera jeste zlo, to niko ne spori ali ako je na ovom svijetu falilo zla onda je sa pojavom komunizma zlo došlo u punom \"sjaju\"! Pa samo je Staljin pobio 12,5 miliona ljudi, po nekim izvorima i mnogo više. Da ne pominjem ostale komunističke diktatore.
imas podrsku iz Viskog
Upomocccccccccccccc......Ja u ovu MOJU drzavu svoju djecu ne dovodim !!!
Vjernici svih zemalja,crkni te!