Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet medena kriminalna hobotnica Osmanovića i ekipe da odere sirotinju i najnemoćnije, kao u Pazariću. Ja sam invalid i taj Fond je jedina institucija u kojoj sam dobio pare da radim bez ikave štele ili „podmazivanja“. E sad bi tu opet neki Adili i Drljače da udare rampu i opušu sve. Sramota!
Zapolsite Koga sa Biroa koji nije u niti u jednoj starnci..A ima diplomu Relevenatnog Studija
Nas u Krajini i Sanici su odavno otpuhali takvi 'biznismeni' kao što je Zilhad Forić i njegovi politički zaštitnici i karijeristi kao što je Adil Osmanović, Halid Genjac a sirotinji hljeba i igara... dosta ih je više. Pa se tako Forić sve na uštrb invalida basnoslovno bogati uz Adilovu političku zaštitu a invalidima minimalac isplaćuje. Vidjet ćemo dokle će ovako
Nas u Kajini i Sanici su odavno otpuhali takvi 'bizismeni' kao što je Zilhad Forić i njegovi politički zaštitnici i karijeristi kao što je Adil Osmanović, Halid Genjac a sirotinji hljeba i igara... dosta ih je više. Pa se tako Forić sve na uštrb invalida basnoslovno bogati uz Adilovu političku zaštitu a invalidima minimalac isplaćuje
od 2017 godine kad si ovi fahrini licemjeri ujahali i vladu fbih, samo u ministarstvo rada socijalne politike uljebljeno je 28 kadrova i to strogo SBB, od pjevača, pedagoga, muzičara, likovnih umjetnika itd u upravne, nadzorne odbore i direktorske pozicije, brojka na kojoj im i Fadil zavidi, a sve pod medijskom pumpom vladara sa tornja, nismo mi u vlasti ne podržavamo mi ovu vlast, a Drljača puni li puni
VESKO NADRLJO!!! Uskoro SIPA upada kod Veska. Nadrljo je Vesko opasno sa bivsim kolegom iz MUP-s Bakirom Zaćiragićem kojem namješta informaticki posao od pola miliona KM, s realna vrijednost 50 hiljada. Zaciragic je raniie izvukao preko Fehima Bekana i njegovih trabanta u ministarstvu rada skoro 5 miliona KM
Bora Drljača vaistknu voskrse
Drljo jadan ne bio jesi ti dobar u glavu? Onaj kozobradi Miraščić i zenički kepec Spahić te imaju u šahu zbog one flundre koju su ti nabacili. Da si joj barem mogo išta pa ajde. Ostade ti suha ku..a mokrih opanaka. Fadil auspuh i njegov ljubimac Miraščić uskoro idu niz vodu, slinavi Spahić isto tako. A gdje ćeš onda jadan ne bio?
Opet pa dokle više u svakom slučaju trese se gora a ni miš se ne rodi. Da li je neko od ovih odgovarao -ne nije još su više napredovali
https://www-klix-ba.cdn.ampproject.org/v/s/www.klix.ba/amp/191010091?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQHKAFQArABIA%3D%3D#aoh=16113542190391&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=Izvor%3A%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.klix.ba%2Fvijesti%2Fbih%2Fod-savjetnika-do-drzavnih-sluzbenika-oni-su-za-samo-dvije-godine-briljirali-na-sest-konkursa%2F191010091
Niko ne uvaljuje kadrove kao SBB, tu su gori od SDa 10 puta
Interesuje li se iko u ovoj drzavi za invalide sem ovoga Fonda. Invalidi zive zahvaljujuci ovome Fondu. Kad sam prvi pit otisao tamo ocekivao sam birokratiju i da me mrsnu ko sto se radi svigdje... primljen sam ko drzavnik najveci. Tad je bio baljic direktor a jerinic sef. Sa obojicom sam sjedio i razgovarao i kad sam vidio da nema nikakvih stela nego procedura ista za sve ostao sam sokiran. Dan danas zivim od tih ljudi od tog fonda koji mi daje vjetar u ledja. Zivo jerinic zivio fond!!!!!!!
@evidentno Taj Baljić je imenovan nezakonito na isti način kako sad pokušavaju uraditi i sa Spahićem. Priložio je falsificiranu potvrdu o radnom stažu a i sud u Sarajevu je presudio da je imenovan nezakonito. Sjedi i Boga ti i ne hvali varalicu Baljića.
jad i cemer federalne vlade, zenicki preletac tri stranke promijenio, dosao do cilja sto je sanjao a sad namirisali radna mjesta i pare fonda, vratio se u SDA i drljača iz SBB-a ga gura svim silama kako jadno i providno hahahahah dokle crni fadile !!!
Zaboravila sam da dodam jos jednu stvar Jeste li ikad otisli tamo da vidite sta rade za nas... vesko otisao si jednom da se uslikas i kad si vidijo sta rade pozlilo ti koliko je dobroga uradjeno... a ti fadile ... gdje si ti???
Zaista je zalosno sta se radi... odnosno sta pokusava Vesko i Fadil da urade. Jasno i glasno da vam kazem a doci cu i na kamere i u lice da vam kzem vi ste nam sve oduzeli a bahatite se. Jedino sta je nama preostalo je tak fond kojeg hocete da zajasete ko sto ste sve zajahali . Unistili ste ave a predstavljate laz! Jedna i jedina prava stvar koja zaista postoji i koja je tu radi nas osoba sa invaliditetom je taj fond koji hocete da u unistite.
da nije zalosno bilo bi smiješno
Sveiki visiem, es vēlos pateikt lielu paldies Markam Viljamsam, kurš man aizdeva aizdevumu mana slimā bērna medikamentozai ārstēšanai. Es šodien esmu tik priecīgs satikt Marku Viljamsu, sazinieties ar viņu pa e-pastu, ja jums nepieciešams steidzams aizdevums ([email protected])