Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se ponaša kao državni a ne kantonalni ministar. Opet malo u Dubai o trošku građana.
VRATI SE U MAGLAJ I NE GLUMI MI SARAJLIJU TU!
Ovaj moze izvaditi CIPS u Dubaiu...
Ovaj živi u Dubai
Lik žovi u Dubai
VRATI SE U MAGLAJ I NE GLUMI MI SARAJLIJU TU!
Delicu ti isti ukrainci su pucali na Sarajevo
Delic je jedan od najvecih prevaranata koje sam upoznao u svom zivotu, veoma razocaravajuce iskustvo imam sa tim likom.
Delić ima iskrene namjere i pravi je patriota. Momku svaka čast jest da je u pogrešnoj stranci ali Boze moj . A ovi koji ne vole BiH i mrze svakog Bosnjaka to je njihov problem.
Kako se određuje i ko određuje ko je "pravi" patriota
Šta znaš ti balo gdje ste bili svi.Hajmo malo pričat o nepotizmu i zapošljavanju stranačkih kadrova kako napreduju u raznim firmama.Nikad ali nikad nam kanton nije lošije izgledao i nikad više para nije utrošeno u nevidjeno
Ovaj preselio u Dubaji! NIPOTIZAM
Deliću čekamo troškovnik Expo-a. Rekao si u martu će biti objavljen. Baš me zanima par stavki, poput cijene tvog putovanja na relaciji Sarajevo - Dubai svako par dana. Ja jedva do Mostara odem jednom godišnje od svojih para.
Pa ovaj se još nije vratio iz Dubaia
Ljepote, gratis odeš u Dubai
Ovaj je ministar svih građana ili samo jednih
Cisti ali kadni populizam
Slava Ukrajini!!!