Silajdžić o Jeremićevoj izjavi
0
'Miloševićeva retorika neće preći u djela'
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vidis svijetlog obraza se mogu kretati kroz sve oblike religiozne duhovnosti, ali za jedno devet zivota ces mozda uspjeti da shvatis o cemu pricam, ako pocnes sa lijecenjem u ovom zivotu, a komad budale ti je onaj koji te je tako odgojio i Haris na tvoje totalno razocarenje nije ratni zlocinac!
Kako je gospodin Komsic odgovorio voji kalasnjikovu,nediraj u Bosnu da nebi dobio po nosu.Mislim da bi to moglo i da vazi za vuka j.
INTERPOL POTJERNICE ZA COSICEM I KOSTUNICOM, HARE. PUSTI SUPLJU. ko god da je ovo gore napisao svaka cast....
Pare odose na \"Dobro je Business\" - piramidalna brda
ene ,a bate Harise sto ti malo ne priupitas i nezalozis se i za naske u Sandzak,pa da i mi imamo neku republiku,a ja ti velim nako bratski,pa ti vidi
ZAR OVAJ LOPINA JOS NIJE U ZATVORU ; AMERICKI SLINAVI DUPELIZAC
@Apokalipsa Ako Haris nije ratni zlocinac onda ni ti nisi komad budale... Sto ce ti ovaj krscanski Nick -Apokalipsa... Mogao si uzeti Nick, recimo, KIJAMET DAN, MASALAH...
@ssss Haris nije nikakav zlocinac, to je samo vasa iskompleksirana zlocinacka propaganda u koju ste se ufurali, jer vam ona lijeci komplekse, ali ni to dugo ne traje, naime pucate po savovima. Blago onom tko rano poludi, citav ce mu zivot u veselju proci!
ovaj haris samo zna pricati i neku svoju demagogiju prosipati narodu....blablablablalbal, eto, vise sam rekao nego sto je haris u svojoj politickoj karijeri, i bolje i korisnijeg:P
SISAJ GA BRATE DR. DABICU RELAXIRA+OMASCIVA OD SVE PASCETINE NA KOJU TUKNES !!!!))))
STA SE TI JAVLJAS SILAJDZICU..TI SI ISTI RATNI ZLOCINAC KAO I MILOSEVIC..TEBI JE MJESTO U HAGU A NE U PREDSJEDNISTVU...DOKLE SU GOD U RUKOVODSTVU BIH ZLOCINCI POPUT TEBE BiH NECE POSTOJATI NITI CE JE SRBI SMATRATI SVOJOM DRZAVOM, A NI HRVATI...
SAMO NAPRED HARE, ti si jedini koji ima pregled igre nad ovim dusmanima koji hoce da uniste BiH kao drzavu. PODRSKA VAMA.
Hareeee gdje su pareeee???
Hare lafe malo mi kasnis sa ovim izjavama ... da sam ja na tvom mjestu ja bih svki put kad oni postave pitanje o drzavnosti BiH postavio pitanje o zastiti prava bosnjaka muslimana u Sandzaku i nasoj zabrinutosti. I da bi oni trebali imati ravnopravnu federalnu jedinicu unutar Srbije.
što hare puca šuplje, kako ono Ćiro kaže ovom napaćenom narodu