Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve to ima svoje. Ne kažem da je program HRTa super, al kad usporediš recimo novogodišnji program na HRTu i kod nas, sve ti se samo kaže.
HRT je svjetlosnim godinama ispred bilo koje javne televizije u ex Yu. Ima 4 kanala a meni je najbolji hrt2 sportski i hrt3 dokumentarno-umjetnički.
Nikad na javnom servisu HRT nije pušteno nešto što ne odražava kulturu i vrijednosti RH a to cajke nisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E čuj "muziku", zar nije glazba:)?
Jos jedna shovinisticka i netacna izjava. Dakle, ne slusa samo HDZ nego i 80 posto stanovnistva tamo ili naroda ko god. Pogotovu oni koej su dizali u nebesa - nogometni reprezentativci. Ali pazi samo ove izjave "da ga bole kosti od te muzike". Vidi se na njemu da odudara od publike narodnjaka po ovom podbratku , stomacini i licu.
Narod to voli slusat to nemore niko zabranit !
Uffff nedaj boze hrvatske kulture i srpskog junaštva vazda bilo...
HDZ voli Cecu, simbol SDA i Bošnjaka je Kemal Malovčić i Marilyn Manson, a Srbi obožavaju Burhana Šabana i Tool
Ovaj se jos nije oporavio od himne
ISTRA JE AMERIKA ZA BALKAN
Tko slusa cajku, *ebemo mu ma*ku :)
Zar medju vama ne cveta ljubav?
100% ne volis, hahaha. Vidi se po tebi vala.. kvrgavi.