Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@Sarajlija vjezbao sam na onima koji su cetiri godine razvaljivali ovu drzavu, na onima koji su cetiri godine u opsadi drzali Sarajevo, i to na legalan i zakonit nacin, a ovog bi okovo za štok od vrata sam bi pjevao ;)
Pa šta će odgovarati njima na pitanja kad su ga oni i poslali? U Bosni nikada nije bilo terorista dok nam Ameri i EU nisu dozvolili da \'uvozimo\' teroriste pa nas danas ti isti grobari (masoni) kritikuju i uče moralu. Poštedite nas vaše masonske politike jer nismo toliko otupili!!! *(-_-)*
Petak je dan za metak rece mevlid i ode pred ambasadu xD
On ne priznaje zakon Bosne treba mu suditi po zakonu koji priznaje sarijatski
GRESKA JE STO JE GVANTANAMO ZATVOREN
@fuj Stvarno si fuj!Da ti odeš malo na Guantanamo pa da vidiš kako je tamo bijedo!
bo vas BFI, hehehee
Sarajlija, ne jedi G..v..na.... JEDI, JEDI, šalim se.
Nikada mi neće biti jasno zašto ga pojedinci brane - pa on i takvi kao on su razlog što su muslimani u zapadnim državama prozvani teroristima.
ne zamjerite mi, ja sam samo rezultat pomiješanog krmećeg sjemena i jajnika moje smr.dljive vlaške ma.te.rešine
I upitase sljedbenici Muhameda a.s.; a ako je prase dobro peceno, cime da ga ukrasimo na trpezi? Muhamed a.s. im ovako odgovori: \"Ako je prase dobro peceno, jabuku mu stavite u usta, a ako nema jabuke, onda nista.\"
Ne priznaje čoek sud BiH, ok! Ne priznaješ, tvoje pravo, a naše pravo je da te izručimo državi čiji si državljanin, pa nek ti Beograd sudi! Ne znam, šta se mi petljamo sa stranim državljanima, izruči ga i vozdra!
@Prasoje: Jesu li te tako ucili tvoji roditelji da se izrugujes svetim knjigama ? Ako jesu: poglembaj ga tati pa neka ti istom mjerom vrati...
zasto ga ispitujete? posaljite ga bez rasprave u Gvantanamo, tamo je i mrtav propjevao a kamoli ova seljacina Mevlid
Ne mogu vam nista reci dok je istraga u toku. Ne smijem vam reci da smo skontali Scully i ja da je Mevla zapravo mutant kojeg su istocnjaske obavjestajne sile uzgojile u genetickom odjelu Bilecke akademije scenskih umjetnosti da skrene paznju dok Kanton Sarajevo ne podigne cijene komunalija...
Ima nade za tebe! Postoje tablete za takve ko ti. AKo ih redovno budeš uzimao za par godina ćeš bit normalan
\"I rece Muhamed sljedbenicima svojim: prase ne jedite, ako nije dobro peceno. I cuku ne drzite u kuci, ako previse laje. Brijte bradu, kada imate brijac pri ruci.\" (I prepravljeno izdanje Kur\'ana).