Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo lakota, to je za nas najzanimljivija vijest
ma kruha i igara...
Pa što ovo udruženje ne pokrene akciju kupujmo domaće i slično?
šipci su već poskupili
"_Također, želim istaći da bih u slučaju poskupljenja brašna itekako imao šta reći, jer su svakako cijene određenih artikala u našoj zemlji posve nerealne. Najbolji primjer za to jeste činjenica da građani BiH plaćaju šećer i ulje više negoli stanovnici zemalja u Evropskoj uniji, a izlišno je i porediti životni standard u BiH sa standardom u tim zemljama", naveo je Lakota." Ma daj, bježi tamo Lakota! Ništa niste do sada uradili, niti uticali na korekciju cijena koje su nerealno napuhane. Ne znam samo zašto će nam Udruženje potršaća i ko vas plaća za vaš nerad.
Treba nam 10 pametnih ljudi da vodi cijelu državu. A mi imamo 50 000 nesposobnih i nepotrebnih koji žive na račun ostalih.
HA! 50000?! Optimisto! HA! http://www.neznase.ba/vijesti/bih/18409-za-oko-184148-zaposlenih-u-javnoj
...joj šuplje... poskupit će, a onda k'o neće, i narod miran, nema veze pošto je prije bio, sve super...
Ovo iz*** narod da sto prije pokupuju se vreće brašna
čuuuuj poskupjeti eh svašta
Ne treba brašno, napravit ćemo hljeb od predizbornih obećanja, biće i previše.
Mozeli se koji kruh napraviti od toga ?
E ne znam dal može kruh, ali hljeb može, to su dvije različite stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
juuuuuuuuuuuuuppppppppiiiiiiiiiiiii bice pite i hljeba, hvala klix-u za ovako vaznu informaciju