Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedno "nacionalno osvjescenje" Srba. I nacionalno "oNEsvjescenje" svih ostalih u regionu.
Čuj rehabilitacija zbog proceduralnih greške, presmješno. On je i dalje chetnik sa i bez provedenog propisnog postupka. Imali li iko normalan na Balkanu? SMRT FASIZMU(BEZ POSTUPKA) SLOBODA NARODU!!!!!!!!!
Pitanje za bradonje: zašto Rusi nisu odlikovali Dražu kad je bio tako veliki antifašista? 1995. zapuše jači vjetar, Rusi šute. 1999. NATO šamara Srbiju, Rusi opet šute. 2008. ode Kosovo zauvijek, a Rusi... ko bi reko, opet šute. 2014. postrojava se vojska u čast Putina, a ovaj poskupi plin. Koji je zaključak? Srbi su moneta za potkusurivanje Rusa. Možda Srbi imaju neke druge spoznaje o svojim saveznicima, a mi ne znamo...
ovima krvi nikad dosta, poslje sveg zla što uradiše na ovim prostorima, opet raspiruju vatru, rehabilitacija ovo zločinca će imati nesagledive posljedice na ovim krajevima, možeš zamisliti kad sad ovi naši genocidaši, to je smradovi četnički počnu dizati spomenike ovom koljaču:))
Očito da Srbija na ovaj način negira povjesne činjenice da je Draža bio suradnik nacista i na neretvi dao ogromni otpor partizanima.Pa zar smo svi mi kojima su najmiliji tamo od četnika izginuli idijoti ili smo to sanjali.Gdje je ta evropa koja se petlja svugde i svagdje a kada se rehabilitira fašista protiv kojeg se borili saveznici mirno šuti i valjda čeka da se sad u hrvatskoj rehabilitira Pavelić isto kao borac protiv fašizma.Očito je da je nekome od velikih sila jako stalo da bačva baruta eksplodira pa da dođu gasit.Drugog tumačenja za prešučivanje ovkvih krivotvorina povjesti ne znam kome bi koristilo.Nije slučajno da je u regijonu bivše jugoslavije sve više i više kvazi povjesničara koji negiraju antifašizam pa nije čudo da danas imamo najnovijeg borca protiv fašizmu.