Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesr balvan al je najbolji ministar sigurnosti do sada.
Jesr balvan al je najbolji ministar sigurnosti do sada.
Visegrad i Maoca na aparatima/haparatima..
vidjela zaba konja kako ga podkivaju pa i ona nogu digla,.... hocemo mi u svasta
...gos. brena(n) urgiro...
Dobra je dosad bila suradnja u borbi sa terorizmom kad nisu imali nikakvu suradnju sa Europolom. Uslov za sporazum o stabiliozaciji iz 2003 bio SURADNJA SA DOG TRUSTOM, a sada već i sa EUROPOLOM, ono kao nema više terorizma, pranja novca, šverca naoružanja, autoputeva droge i slično !!! Iz toga se najboilje vidi koliko smo daleko odmakli u euroatlatskim integracijama. Za jedno 20 godina ulazimo u NATO a onda još samo vladavina prava i ekonomije i eto nas već u EU ! Mašala !!!
Ma, kakav EUROPOL. Sporazum potpisati sa demobilisanim borcima Armije i usvojiti Rezoluciju Branitelja i mirno spavati, ne razmiljajući o teroristima.
ja reko sa eurokremom. izvinjavam se kratkovidan