Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda mafija,,koliko samo krivicnih djela imaju,koji novac su pokrali,,,koliko afera,,to treba hapsiti podhitno,nedavati im vremena za unistenje dokaza i tragova
Terzić Adnan (SBB) i Lasic Denis (HDZ) ... sto sve moras na SDA, botu jedan.... ( nisam simpatizer sda al cu zbog tebe i takvih kao ti, za njih i glasati na izborima... )
@shaker - po tvojoj historiji se jasno vidi da ta prica: “zbog vas cu za SDA glasati” ne pije vode jer si klasicni SDA bot od pocetka do kraja - svaki drugi komentar velicanje Bakira. Okani macku o rep tu suplju pricu - sto je najgore ti vjerovatno mislis da si bas pametan - a propaganda lvl -99
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi ovog Masica ublehasa. Covjek cijeli zivot uredno muze budzet i spletkari unutar SDP-a kako bi i dalje ostao visoko na listi za naredne izbore. Uglavnom, jedna velika prevara i jedno veliko nista.
kakvi su ovo hijeroglifi u tekstu 🤦
Lopovluk k'o i sve drugo u nas.
Ne odgovara niko jer su oni cijeli 8. mjesec na godisnjem odmoru. 😏 More, jahte, vile i luksuzni apartmani su na vrijeme kupljeni/sagradjeni/rentani.. Tu nije bilo kasnjenja ni zastoja, a nije falilo ni sredstava. 😌
Pa ti kao lešinar sada pameta. Objasni čime zaradiš svoju veliku platu. To naprdivanje o tunelu koje već zna svaki penzioner u Federaciji nije dovoljno za tvoju preveliku i nezasluženu platu.
Najiritantniji lik u BIH Damir Masic
Joj jest. Pakas gori od SDA bande, bar znas da su lopine, a on sve lafonpisten a isto govno ko i oni samo u opziciji, da je vlast isti bi bio.
Radovi su kraći za 300M a obi dobri milione...Zašto narod Bosne i Hercegovine trpe lažne tajkune na steroidima ???
Kratko i jasno komunjare mrsssss
Hranjen je sahranjen, a neko dobro nahranjen!
treba pitati bebu
Glavni šef projekta je obrazložio šta se desilo, da je imao pritisak od rukovodstva Autocesta i Nadzora (Ipsa) da se priznaju naknadni radovi, što nije ugovor dozvoljavao,i što je probilo ugovor. Čitajte malo, troprstaši, na čelu sa ovim manipulatorom, da ne ispadate uvijek glupani.
Kakvi tokmaci sjede na ovom portalu, uključujući i ovoga bezveznjaka na slici. Bilo je desetine vijesti da je Vlada obezbijedila pare. Ugovorom se definiše sve drugo, od načina plaćanja, rokova, nadzora isl. Ugovor su potpisali Autoceste FBiH, Tj.Adnan Terzić (SBB) i izvođač, koji se jedini javio na tender.Crvendači i ostala gamad iz troprste koalicije nemaju pojma, ali zato znaju trabunjati.
Buco SDA, euroasfalt govno doo SDA
Ministar nadleznog ministarstva - Hdz Direktor nadlezne firme - Sbb Kriticar i trazilac pravde - Sdp Svima njima i ostalim fgr-ovcima krivac za sve - Sda Naporni ste vise s tim pranjem mozga...
Svi ste vi u talu pranja novca
Pokradose sve zivo, vise se i ne krije
Generalno, bh. političari su smeće. Ali nema većeg smeća od Damira Mašića i SDP-a, to je ono što se kaže dno dna.