Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=DQj-yWkm254
ova ekspertna vlada i njeni ministri zajedno sa premijero zeljkovicom su jedan veliki cirkus, osipaju se ministri a ponasaju se kao da se nista ne desava...sve to treba rastjerati jer zbog njihove nesposobnosti najvise ispastaju građani
Marjanović je normalan i pošten čovjek koji nije u stanju normalno živjeti i raditi u sistemu vladavine kriminaliziranih psihopata Patokratiji to jeste, društvenom sistemu vladavine stvorenom od strane male patološke manjine psihopata koji preuzimaju kontrolu nad zajednicom normalnih ljudi. Damir Marjanović je psihološki normalna, visoko inteligentna osoba, pozvana da zauzme neku visoku poziciju, osjeća sumnju da li će biti u stanju da odgovori svim očekivanjima postavljenim pred nju, ili traži savjet od onih čije mišljenje poštuje. Istovremeno ona osjeća nostalgiju za starim životom, slobodnijim i manje tegobnim, kome želi da se vrati posle ispunjavanja svojih društvenih obaveza.
Gradjani najvise ispastaju zbog zlatka lagumdjije srbofila koji pokusava da unisti sve moze
Ministre, bit ćeš opet ministar, ali na još većem nivou. Demokratska Fronta!
Zaista, bila bi ogromna šteta da izgubimo uvaženog Ministra Marjanovića iz razloga što je i ovaj štrajk u režiji šćepinih poslušnika, isto kao što smo imali nedavno štrajk GRAS-a u režiji slučajnog prolaznika!
Želite izlaz iz krize i početi zarađivati preko 15 000 kn mjesečno preko interneta? Nudim vam BESPLATNO da probate! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkvalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
veer? ja zivim vec 18 godina u austriji mora se zaboraviti....
šalim se ja, pa ako imaš dvadeset godina onda cijeli život živiš u austriji, pozdrav višegradu i svim višegrađanima
znam da si rođen u višegradu jer si komentirao post o višegradskoj brani, čuvaj se i drš se austrije, a kod nas u bosnu na ljeto i za praznike da dušu odmoriš, ovdje je tuga žešća ekonomski gledano, bagra na vlasti, a narod glup pa uvijek bira iste, samo im boja druga nekad crvena nekad zelena.
trazim zenu bosankjinu, imam 20 godina, izivim u austriji :))
Ako nista po rukopisu se vidi da si vani ;)
da malo sam zaboravio nas rukopis ://
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najbolji i najpošteniji ministar u vladi kantona ikada , naprijed PROFESORE
e moj ministre ne daje se ostavka kod pojave prvog veceg problema. podrzi strajkace,podrzi prosvjetare,spusteni su na dno.nema dalje.DNO.
Ostavka se daje kada skontaš da nema šansi da očistiš svekoliko đubre koje sa nakupilo u zadnjih 17 godina. A, još gora fora je što su organizatori štrajka isti koji su bili u GRAS-u, pokušali u policiji i tako redom. Vanredni izbori su jedini pravi lijek. Vladajući ne smiju ni da razmišljaju o njima.
kad ostanemo i bez ovo malo pismenih onda se mozemo mirno vratititi bronzanom dobu!
U kameno doba mi idemo, u kameno sa ovim ljudima !!!
podrška ministru, ali zašto davati ostavku, zašto javno ne iznijeti uzroke problema i onda zajedno sa prosvjetarima pobacati gamad sa vlasti. ovako vi svojom odlukom bacate ljagu na prosvjetare jer da oni nisu prosvjedovali vi bi bili i dalje ministar, što želi i narod i prosvjetari,
Da se razumijemo prosvjetni radnici Kantona Sarajevo organizovali su protest zbog nepoštivanja kolektivnog ugovora i neredovne isplate plaća te razlike u plaćama i odgovornost je i Vlade i ministra da urade nešto po tom pitanju, najlakše je kada ih se optuži na nešto dati ostavku, misli li iko snositi odgovornost?!
ministar nam posustao na prvom problemu.podrzavam strajk a da je srece i ministar bi. zalosno ali istinito da vozac tramvaja ima vecu placu od profesora. PRAVDA ZA PROSVJETNE RADNIKE!!!!!!!!!!!!!!!!
"Na kraju, bitno je da budemo svjesni da su ministri i predsjednici sindikata prolazna kategorija, obrazovanje je ono što niko mladim ljudima ne može oduzeti!" Ključna rečenica svega !
Treba smanjiti penzije penzionerima, ukinuti sve naknade porodiljama, povecati PDV, dignuti cijene komunalija i goriva, uništiti sve javne servise i preduzeća u stilu SDA i ekspertne vlade Suada Zeljkovića!
Da ti nisi malo ekstreman :D ?! :) :) .
Smrt fašistama iz SDA !!!