Nakon tužbe RS-a
0
Lajčak podržava Gregoriana
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu se tako lahko poslovne knjige ispraviti. Samo što su one nebitne Dodik će i dalje nasmijavati i ujedno praviti budalama cijeli svijet.
Cuj Lajcak podrzava Amera, a ne Srbina Dodika? Cudo i sta sad pa to treba da znaci. Inace koliko god ti podrzavao ili ne, Dodikova sva namjera sa halabukom je bila da dobije na vremenu i sakrije tragove kriminala jer da je onda SIPA uletila i uzela dokumente o Dodik kriminalu, sad bi ga se moglo staviti i corku, ovako do sad je ispravio sve knjige, sakrio dokaze kriminala i sad daje dokumente. Ne znam da li MZ u BiH je glupa, ili zeli ispasti glupa?
sad ce udruzeno da karaju dodika a doda ce im da im pusi a oni ce ga za usi dolazi kraj vlaskom vozdu
Dabogda vam Dodik za vratom vazda bio.
ko tobože..eto...ne podrazumjeva se da tvoj prvi zamjenik uživa tvoju podršku...
Selman kao i njegov sef su tigrovi od papira to se vec pokazalo vise puta do sad, u sukobu sa medjunarodnom zajednicom ce ponovo polomiti zube. Kamo srece da je jedan odlucni i jaki diplomat kao sto je gospodin Gregorijan postavljen za visokog predstavnika umjesto Lajcaka koji uvek nesto zakukuljeno zamumuljeno djeluje. Jos ga nismo vidjeli u ulozi zbog koje je imenovan na ovu duznost.
E, moj Lajcak...bice da ni medjunarodna zajednica nije postedjena prisustva svakakvih bolesnika poput tvog Gregorijana...bolje ti o tome razmisli.
Izgleda da ekonomska kriza potresa majcice Srbiju i Rusiju. Dinar i Rublja propadaju, Srbija prestala slati lovu za Telekom, Rusi zvarnuli pipu za Rafineriju jos odavno a Dodik vec skrsio sve an vlastite vile i palacu u Banja Luci. I nema vise odakle placati penzije i plate... Naravno – perfektan momenat za objavu rata “celome svetu” u ime ‘svekolikog Srpstva”... Pa koliko puta smo vec gledali ovaj film i smijali se...a najbolje od svega sto se film uvije zavrsi tako sto Srbi salju svoje vozdove neprijateljima protiv kojih su se borili... ovaj put ce biti jos i najsmjesnije kad Srbi nabiju nogom u guzicu jos jednog svog vozda u neki medjunarodni zatvor, sud nakon sto ovaj izgubi rat protiv “celoga sveta”....opet...
CIA SNAJKA CIA
joj ministera pravde rs i njegovog ministra,nesto mi ovo smrdi na podmjetnutu repupliku i nepriznato ministarstvo kod normalnih ljudi...e jesu glupi ovi iz rs,od ovog salmana do krmka sto sebe smatra nekim...kad ce vise zemlja bosna i hercegovina postat normalna drzava a ne dopustit mutavim lopovskim politicarima pljackat nasu drzavu i zamisljat da ce jedan dan imate rs genocidnu tvorevinu...
sloboda za Srbe i Republiku Srpsku...vreme politickog ropstva je proslo, mislite o tome.
mile zavrsavas u prdekani dje ti je i mjesto
Tako je Lajcak, bas tako smo se dogovorili ;) Ja kao napadam Gregorijana, a ti ga kao branis :) A Silajdzic se kao ponada :)