Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zaista velika šteta za BIH i njene građane, nadam se da će se situacija normalizirati koliko god da je to moguće
Naravno da je velika,pogotovo za drzavu kao sto je BiH gdje svi vuku na svoju stranu.malo je njih kao godp Lagumdzija koji su odmah sasvojim ministarstvom preduzeli jere i bacili se u rijesavanje problema.
...komentarima i nadanjima svakako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je valika steta i toga smo svi svijesni.Sad nam trebaju politicari koji ce stati uz narod i raditi posao kako bi se sto prije izvuki iz ovoga. Osim gosp Lagumdzije i jos par pojedinaca nije se moglo vidjeti da su bas zasukali rukave i primili se posla..
Bas tako,malo ih je koji su se bacili na posao,ipak je ovo trenutak kada se svi na neki nacin trebaju ujediniti i raditi za drzavu i ljude koji zive u njoj !!
Ja znam da su premijer Niksic i njegovi ljudi od pocetka na terenu, da pomazu i da su pomagali na razne nacine i svaka cast njima!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I ostali politicari bi se trebali potruditi da skupe sto vise donacija od stranaca ko Lagumdzija. Tolike godine su u politici a nemaju nikakve kontakte.
tri sedmice su realan period jer velike su sanse da se stete nastave i u toku naredne sedmice jer klizista ne stagniraju, osim toga trebat ce vremena da se dodje do nekih objekata gdje se tek tada moze izvrsiti procjena.
Mislim da nam najgore, nazalost, tek dolazi. Stete su ogromne i jako dugo vremena ce nam trebati da se oporavimo od ove katastrofe.
... a i za tri shtete chemo znati kolike su sedmice.
E zlaja zlaja ti si najvece razocarenje Bih gradjana,uvijek sam bio za ociju uredjenja BIH kao sto pise u statutu SDP ali ovo sto Lagumdzija napravio od SDP je samo za smijanje,kad pogledam Niksica i njegovo ponasanje odma mi pred oci izadje Niksic negdi osadmdesetih godina u nasa seoska prodavnica gdje se komunisti okupe posle 4 sata kad se radno vrijeme zavrsi a oni udju i sjede piju pivo i konjak,nebi pustili unutra akoj neko zakasnio minut nema SANSE kad bi ti dijete umrlo od gladi,al oni piju do osam navece ili deset Sdp je je osto jos u osamdesetim godinama mako se nije a danas je 2014..Cuj terba tri mjeseca da se procijeni steta pa ovaj ubija BiH neces je procjenjivat u marku to od tebe niko netrazi pasualno 100 hiljada dole gore,ijas ako se pokaze tacnom informacija da je srbija srusila branu na savi tuzit srbiju za diverziju i terorizam a dodika kao saucesnika i nek srbija plati stetu a vucic i dodika na potjernicu i nagradu stavit pa nek ih narod lovi..
Kad pokazu ovog Lagumdziju ,üpitam se sta on radi da li je igdje kontaktirao BiH-e Ambasade u svijetu ,pa se upitam da li imaju u Jakoj Islamskoj zemlji Kasakstanu ambasadu ,ta je zemlja bogata naftom i drugim prirodnim bogastvom pa ako imaju takvima se obratiti za pomoc..!
Ma on za razliku od rugih sigurno nesto radi i trudi se da pronade rijesenje. Njegovo ministarstvo ce organizovati medunarodnu donatorsku konferenciju i podrzat ce jos niz aktivnosti. Trebamo se zapitati sta je sa onima koji se samo slikaju i hodaju po ugrozenim mjestima,pa cak i onim gorim od njih,sto sijede po foteljama i lagano i griju..??
Najveca nam je steta sto imamo ovakve politicare, koji samo gledaju da sebi ugode!!!
Malo si zaostao, to si trebao pisati prije 10 - 15 godina, jer tada su politicari gledali najvise sebe dok su nas na svaki moguci nacin zavadjali i mrznju ubacivali medju gradjane, dok su oni gledali sebe. Tada je bilo para koje su oni okrecali sebi!
...okrecali?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Okanimo se politike i krenimo u obnovu, procjenimo stetu i trazimo rjesenja za ovo sto nas jezadesilo. Zajedno mozemo mnogo vise nego pojedinacno! To ovaj covjek govori u sustini, i slazem se sa ovim!
...dakle, ustani od kompa i lopatu u ruke.
Za tvoju informaciju, lopata me ceka u Maglaju u nedjelju ako Bog da!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lagumdzija kao ministar ino poslova je totalno zakazao, pored toga sto ambasade, konzulati i predstavnistva BiH ne skupljaju organizirano pomoc, nijednog gostovanja Lagumdzije na stranim TV stanicama da objasni nastale stete. Srbija na svakom kanalu, srpski predstavnici na svakom stranom kanalu pricaju o Srbiji dok se ne markirano pustaju prilozi o katastrofi iz BiH, Lagumdzije nigdje. Kako je Silajdzic draufao medijski cijeli srbijanski diplomatski aparat godinama tokom rata, tako danas Srbiji diplomatski rasturaju BiH diplomatiju. Totalni potop.
VRATITE HARETA ZA MINISTRA INO POSLOVA, AKO NISTA DRUGO TIP JE MOGAO MOBILISATI SVIJET ZA OVO. STO SE TICE LAGUMDZIJE, LAGUMDZIJA JE JAKO LOSE ODRADIO POSAO MINISTRA INO POSLOVA. BIH JE TOTALNO INFERIORNA, LAGUMDZIJA NIJE GOSTOVAO NI NA JEDNOJ TV STANICI, DOK SRBIJANSKI POLITICARI NE SILAZE IZ ETERA SVJETSKI TV STANICA I MEDIJA.
Možemo ga mi oljeti ili ne, pričati šta god hoćemo, ali Lagmudžija je pokazao da dobro obavlja svoj posao i na tome mu svaka čast, a ostali neka se zapitaju da li su prstom mrdnuli za građane BIH
...vi se namrdaste prstima :)
Pa, bolan Lagumdžija, pogledaj kako Srbija sazva donatorsku konferenciju, istrese čovjek iz rukava cifru o štetama i prikupi milijardu eura, a vi čekate da počne prvenstvo u fudbalu i da se neko interesuje za poplave u BiH.
SDP je nekoliko puta u proteklih 20 godina bio na vlasti i participirao u istoj, u većoj ili manjoj mjeri. I svaki put su razočarali. Isto kao i ovaj put. Zato, manite se šuplje da su svi ostali krivi osim SDP-a i prestanite srati bezveze. SDP snosi podjednaku odgovornost za stanje u državi kao i sve ostale stranke!
...kemo, jope ovi tvoji ? :)))
Nadam se da cemo nakon izbora imati nekoga ko ce dodiku i slicnima pokazati zube i gurati ovu zemlju napred a ne boriti se za stolicu i pustati nekima da vuku BiH unazad Ali pred izbore ce biti obecanja i prijetnji i opet ce samo Bosnjo nasjesti
Cuj ako se kreira atmosfera da ovdje niko nista ne radi u institucijama. Ti doktor, mozda, al pametniji je i svijet. Kako mozes pricat takve gluposti atmosferu da nista ne radite ste kreirali vi godinama, sad bi opet od naroda da prica kako nam je dobro, a odredjeni sad samo drvo imaju da glabaju. Koja ste vi stoka politicari. Hajde kreiraj atmosferu da odlazis ti i takvi kao ti oko tebe i isti takvi iz drugih stranaka. Majmuni jedni