Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dıvno. Konacno dogovor. U Brıselu. Koıncıdıra s odlukom o odbacıvanju zlocına genocıda protıv Karadzıca na sudu u Haagu. Dogovorımo se sada da nıje bılo nı sılovanja, a nı rusenja dzamıja. Pa cemo se onda dogovorıtı da nıje bılo nı protjerıvanja, vec prırodne fluktuacıje ız manjıh gradova u vece. Lagumdzıja, tı sı za deset.
Da SDA nije 22 godine suvereno vladala ovom napacenom zemljom, mi bismo vec bili u EU
lijepo, lijepo. samo naprijed. dobro je ovaj sdp krenuo...
Ko je ovaj lik? Onaj sto se Kukanjcu izvinjava? Bolje suti jado jadni jer ti niko nista ne vjeruje. Slusaju te poltroni i nesposobnjakovici i svi jedva cekamo da odes sa politicke scene u BiH. Najvece greska SDA je sto je dozvolila Lagumdzijama i Desnicama da se motaju u i oko vlasti. Dakle, neka i SDA suti, nista joj ne vjerujemo. Vanredni opci izbori pod hitno! Odlazite svih 6 ili 7 tj. svi koji ste sada na vlasti jer nam se povraca od vas.
dok ovog krelca Zlatka ne izbace iz politike, zaboravite EU ! Zlayoglu je generator problema u BiH a ne Tihic !
Možda bi Zlaja mogo malo u Beograd kod Vuka Jeremića, jer imenovani organizira osnovnu školu iz diplomacije, na kurs (doobuku), pa da nešto i ispadne od njega - mlad je i perspektivan.
Odlično, samo naprijed
KOME CE TE ODGOVARATI ZA NEOSTVARENE DOGOVORE. TREBA VAM DATI STO KRACI ROK NE REALIZUJETE LI DOGOVOR ZABRANITI DA SE BAVITE NAJ UNOSNIJIM BIZNISOM U BIH
Ma kakvo konstruktivno djelovanje ljudi, pa taj pojam je za SDA nepoznanica
Zlatko Lagumdžija će na lokalnim izborima ići u poslijeizbornu koaliciji sa HDZ-ovima. Naime o čemu se radi, u općinama sa hrvatskom većinom će pobjednički HDZ popuniti bošnjačka mjesta sa lakrdijašima iz koji neće imati nikakvu podršku u bošnjačkom izbornom tijelu - SDP BiH (nešto kao HSP kod Hrvata). Buduća općinska vlast će izgledati kao dojučerašnja vlast po Tihićevskom receptu da od 10-ak kantonalnoih ministara u KS postoje jedan samo Hrvat. Ime mu je Ivica Šarić i kanditat je od SDA. Na isti naćin će se Hrvati revanširati SDA-ovskom biračkom tijelu birajućI Bošnjake iz SDP-a u općinama gdje su Hrvati većina, bez obzira za koga ti isti Bošnjaci glasaju. HDZ-i su od prvih izbora pa do danas htjeli da se poštuje legitimitet naroda, što SDA i SDP prestaju uzimati u obzir. To može biti frustirajuća činjenica za npr. Bošnjake na istočnoj obali no tako su htjeli prvaci njihovih političkih partija u Sarajevu.
Jel stvarno taj seronja misli da su Bošnjaci toliki papci, pa da mu vjeruju. Pa on BiH , ako tako nastavi, može odvest samo u Srbiju.
Ne rise druze Zlatko....., sa tobom i tvojom najnovijom koalicijom smo dalje od EU.....
Je.bo te jesi ti pametna. Ti sve skontala, i to NAMAH. Vidi samo tih pametnih izraza, koincidira, fluktuacija .... Ti si naša buduća predsjednica, nema dalje!
Tihic je pokrao sve sto se pokrasti moglo. Ovo mu je posljednji put bio u Evropu, jer naredni mjesec on putuje u Zenicu u KPZ
SDA je za preko dvije deceni vladavine dovela zemlju do prosjackog stapa...najgori smo u svim oblastima u evropi, a i u svijetu smo na medju najnerazvijenijim zemljama...pod parolom patriotizma samo su se pojednici obogatili od novca napacenog naroda...obecavali su zlatne kasike, a narod nema sta da jede ni obicnim...mislim da je vrijeme da neko drugi pokusa izvuci zemlju iz ovog gliba...ovi sto su do sad bili ocigledno nisu znali, al su zato znali napuniti svoje dzepove
sta je radio dvije godine sad je cisto precizno poceo djeliti komunisticke patke za tri mjeseca ni u jednoj opstini nece biti njegovog clana narod ne zeli vise te uscavljene prevrtljivce jer su ih jednom kostali glave