Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar dio zasluge što nas gledaju kao siromašnog rođaka pripada i tebi
Sto to nisi radio dok si bio na vlasti vec si shebo i ono malo sto je ostalo od BiH.
Najvjerovatnije ce se vlast formirati DOGOVOROM. Smit je pritisnut zbog diletantskih poteza a vidjeli smo svi kakav je haos napravio. Sav gnjev glasača osmorke bi mogao pasti na Niksica, dok će se Covic kao relativni pobjednik praviti lud. Dino će se negdje izgubiti. Po VAZECEM ustavu vlast se ne može praviti bez SDA ali ni sda neće dobiti koliko im pripada po kvoti 8+1. Vjerovatno će se oni zadovoljiti sa recimo 5 ministara i Niksic premijer ako SDP bude unutra.
Ko ga je poslao i u kojoj ulozi ? Cijim parama, to znamo.
Mi ne da smo siromasni rodjak, nego bijedni stranac koji je pao iz vedra neba
Iz trojke nas još ubjeđuju da se Dodik može promijeniti ali ne preko noći. A ta promjena podrazumijeva negiranje Ustavnog suda BiH, ismijavanje presuda, otimanje državne imovine, negiranje genocida, prijetnje secesijom, kriminalizacijom klevete i ograničavanje novinarske slobode.  Ništa to nije dovoljno da bi se Konaković, Forto, Nikšić probudili i naprimjer uslovili Čovića i Dodika izlaskom iz vlasti.(SB)
Pa moj Zlatko bio si na položaju. Zašto nisi nešto napravio po tom pitanju?
Koji partner zalosna ti majka , nismo ni za Africkih plemena dorasli !
Ne gleda nas EU kao siromšanog rođaka, već kao dijete sa daunovim sindromom kojeg moraš malo-malo za ručicu. Hajd, problem nije ni to što nas tako gledaju (ipak su u Dejtonu dali svoj doprinos tome), problem je što su i sami pogubili živce da nas više vuku za ručicu. Neki u EU možda i nisu, ali Francuzi definitivno jesu. Zamisli, Makron otišao u DPR Kongo (zemlja koja je 40 godina ili u sukobima ili u tenzijama) i kaže im - nemojte da vas snađe balkanizacija.
Ne želi Bosna i Hercegovina ni da je predstavlja slučajni prolaznik.
Ma ti si se na racun BiH obogatio, a drzava osiromasila. Jedan si od onih, koji su protjerali hiljade mladih i perspektivnih ljudi iz BiH, a zarad svoje koristi. Kamo srece da hoces sto prije umrijeti ili da te pregazi auto na cesti. Organizovat cemo slavlje na ulicama Sarajeva.
Ti si u politici od rata do sada, ti si na funkcijama nin stop, 30 godina jašeš nas ko i svi ostali a nista nisi uradio izuzev što si uništio SDP i postao SDA igrac
Jeko ovaj i sto je on bitan?
a mi njih gledamo kao bolesne rođake
Jest da mu svo maslo nije za ramazana, ali je svakako uz H. Silajdžića najsposobniji bh. političar.
EU nemoze vise da gleda BiH politicare sto siromase svoje rodzake komsije i sve ostalu vrjednost pretvaraju u svoju licnu korist. Vase licno nezakonito stecena imovina kroz politicku karijeru je otimanje od bliskog rodzaka. Kome vi vise bacate prasinu u oci i dizete tenzije na nacijonalnim odnosima da bi ste opstali u vlasti , cisto mafijaski dogovor.
Ovaj nas je unazadio 100 godina..