Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli se Sebija upisala zna li se da sve položi ispočetka ?
Samofinansirajući studenti medicine,moraju od ćaće izguliti sto tisuća maraka dok završe medicinu i ludi su ako ostanu ovdje.
Jel kažnjivo djelo da se diploma(e) javno spali pred dokonom publikom ?
Kad ćs upisni rok u Travniku i na Kobiljači.
Nikada više ahara i neznalica
Samofinansirajući studenti medicine,moraju od ćaće izguliti sto tisuća maraka dok završe medicinu i ludi su ako ostanu ovdje.
Gonzales89@ Ja i mnogi u društvu nismo spremni sufinansirati buduće doktore koji nas neće liječiti,to nije frustracija,to je situacija koja će uskoro postati stvarnost!!
Naravno , najveći upisi u onim strukama potraznje na zapadu . Znači omladina i stundenti vide budućnost u Evropskoj uniji . Zemljoradnja ostaje glupim političarima hahaha hehehe
ode omladina
Kako sigurnosne studije. Ima samo policijska akademija... Ali to nije na civilnim univerzitetima
Imaš na Političkim naukama smjer Sigurnosne i mirovne studije...
Vide studenti dokle je Sebija dogurala sa medicinom pa hoce I oni.
Nema ovdje hljeba rodjaci.
Samo medicina,masinstvo i elektrotehnicki fakultet preteski i nisu za svakoga. S druge strane zanat i pravac inostranstvo ne nuzno Njemacka je prevelik fokus na ru zemlju a ima dosta drugih zemalja
Studentima medicine staviti klauzulu,nakon završetka studija 10 godina zabrana odlaska vani,u suprotnom moraju platiti sve troškove!
Ko kaže da studenti ne plaćaju te troškove? Cijena za samofinansirajuće studente je 6000 u Sarajevu, a većina ih je samofinansirajuća, ne govorimo o cijeni smještaja, knjigama koje su preskupe, opremi od stetoskopa, mantila, potrošnog materijala koji student sam mora kupovati... Najlakse je pametovati bez osnove i svoje frustracije na klixu ispoljavati
Gonzales89. Prvih 70 na rang listi studiraju dzaba sto ce reci da ipak pola miliona finansiraju gradjani koji uplacuju doprinose nekome ko ce se sutra ispaliti. Prema tome ako neces ostati u sluzbi onome ko ti je omogucio skolovanje vrati pare, kao sto stipendista vraca lovu firmi koja ga je finasirala, a u kojoj nakon zavrsetka studija ne zeli raditi.
Da se mogu svabske guje prat 😒
Bolje da se hvatate Njemačke.
Jesil je se ti uhvatio