Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
48 000 potpisalo da se uhapsi Dodik. Bas bi nas eto zanimalo ko ce imati vise jer obje peticije nece nista promijeniti :).
Ja, i ? hahahaa
ma ovo je lazna peticija, pa jedna osoba potpise za 4 osobe hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iskoristite ih kao taqriguz
Dajte nam te spiskove 😁😁
Та вукојебини је за Федерацију цивилизација, ви немате никакве ни равнице ни шуме, националне паркове, историјске споменике, све сама брда и камењар и ти некоме причаш нешта😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sada samo jos vise dokazuju tko su I sta su
Mozete pisat i sesticiju i sedmiciju i osmiciju....dzaba.
Lijepo se prepoznao kao jedini genocidni narod u Evropi od drugog rata. I kao narod sa najvise presudjenih ratnih zlocinaca na svijetu jos od Nirnberga. I jos se poistovjecuju s tim ovako javno i otvoreno. Koja je to bahatost i osionost. Ne cudi sto su devedesetih zasjeli iza haubica i tenkova i udarali po Hrvatskoj, Bosni pa po Kosovu
Ja,i?!
Kad bi se zakoni mogli mijenjati peticijama sutra bi svi potpisivali da se ukinu porezi, saobračajne kazne, takse i razne zabrane:) Malo ste pomješali javne rasprave o parkovima i igralištima sa Zakonom na državnom nivou.Ali ok, peticija je uvijek bila utjeha za očajnike.Ova se neće smijeti ni upotrijebiti...EU baš i čeka spisak negatora pa da donese uredbu.
Mozete guzicu obrisati sa tom peticijom.
Hajte vi da se mi postocami, pa da vidimo ko je jaci i eto
Svi koji potpišu slijedi zabrana putovanja u EU, jer ne poštuju presude međunarodnog suda.
Što bi El Bake reko : Ja i ????
Ovi srbi zlocinci su kiksali samo na jednoj stvar imenu! Da su u Dejtonu potpisali "Entiteti Jugozapadna i sjeveroistocna bosna" nista mi ovo jos prije 15 godina ne bi imali ili bi se normalizovali odnosi ili bi se oni mirno ocijepili. Ali radikala inat cesto ti se odbije od glavu samo zbog iritanrnog naziva RSrpska.
Genocidan narod.
U kuci mu to bilo, onome ko potpisuje da se nije desilo
Kako uvijek nađu ovako neke 15-godišnjakinje da anketiraju
Zar to može biti tako potpisima da mijenjaš zakone? Pa ako je tako hajmo više milina potpisa za ukidanje imena entiteta jer vrijeđa ostale narode, za početak. A poslije toga idemo potpis za ukidanje entiteta..
I sta vam to znaci. Mozete peticijom guzicu obrisati.