Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narod zna, sda najveci pljackasi u istoriji svijeta
@Ramiz ima itekako
Fadil zato ima a to ti je isto njesra.
Sud je morao zabraniti rad ovoj mafiji i naloziti njenu likvidaciju zbog ucinjenog krivicnog djela. Ovo drustvo je odavno uruseno.
ABD raspala se BIH. svaku noc molim Allaha da se ova cirkus drzava raspadne i nestane.... 🧕🧕🧕🧕
U rudnicima Kreka se kradu milioni KM preko privatnih firmi kao sto su JunuzovicKopex i sl. a i preko sikjuriti agencija kojima se milioni uplaćuju za nista dok nasi portiri, rudari , bravari, električari itd. nemaju ni redovnu platu te strahuju za posao... i tko je kriv. naravno nitko jer je u sve upetljana stranka.
To sto se u svijetu zovu afere, kod nas se zovu recenzije. Bez tih afera/preporuka ne bi ni dobili posao.
Gadi mi se naslov, ostalo ne citam
Izmisljena afera, firma izvodi radove jer ispunjava sve uslove. Procitajte. Ugovor odlican. https://tuzlalive.ba/odgovor-kolumniste-ekrema-avdica-na-tekst-demantija-kantonalnog-tuzitelja-cazima-serhatlica/
Kaze novinarka neki dan, vise puta uzastopno, kompanija "Majning i drajling".
A ko se ova drzava raspadne, nece je razvaliti Dodik ni Vucic vec korupcija i kradja...
kad neko kaze bit ce bolje hahaha
Tada nije imala reference, niti kapital i nije mogla dobiti posao, a sada moze????? Drzave i kurtza. Poruka. samo lazi, kradi, nikoga nije briga...
Buši!!! HAHAHAHA Buši!!! HAHAHAHA
Kod nas u Bosni nije prirodno ako se ne krade.
Jel moguce da sutimo na ovo ?
I da se zna ponovo moj glas ide Komšiću!
lopovi