Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično. Neću se morat voziti sa robovlasnickim centrotransom. Jos da me zavrce kondukter za kusur. Sramota. Već 3 puta mi se desilo da mi na vrati kusur nikako.
Koga briga za GRASovu smrdljivu komercijalu, pogotovo sto ce po noci duze raditi, kad je Centrotrans svakako uveo nocni prevoz.
@muha994 kakva bolan visoka naplata karata jeftiniji od grasa a ima ko gospodin da sjednes Wi-Fi klima plus uvijek ljubazni
@Muha994 Pa normalno, nije javni prevoznik, normalno da ce gledati gdje mu je isplativo da uzme profit. Sta je tu sporno? GRAS mozda jeste javni, ali nije Centrotransov problem sto ga smradovi i seljaci vode.