Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovo je u pravu,100%,Hrvatska i ne traži drugu lokaciju,za njih je to završena priča a naši mamlazi neće ili ne žele talasati vodu!!
gooUser1686723053 Brine licemjerno ono najgore podlo, jer pazi koliko brine da joj bitno bilo samo reći "Trojka neće da talasa" eto toliko brinu samo da mogu prozvati
Još bolje lokacije za nuklearni otpad bi bile Dubrovnik, Split, Brač, Korčula, Zadar, Pula, nek oplemeni turiste!
Sta Badnjevic kaze na ovo, treba ga kontaktirati...
Slovenija ima kod Ljubljana i gradi kod Krškog.
bravo, tako treba ust.
Eto Kešo nek si ti pametan pa znaš šta je nuklearni otpad. Umjesto da pustiš dva dobra prijatelja Dodika i Milanovića da uz poneki mastan zalogaj i čašicu domaće rakije iz Dodikovih voćnjaka proizvedene, rješavaju problem koji se nadvio ipak nad najljepšim dijelom RS, ti se eto našo i tvoja SDA da se na dječiji neprimjereni način po tom pitanju obraćaš Plenkoviću.
Ima u Tuzli materija od fabrike Haka pa i vi njima dovucite,nije opasno.
Svaki dan iskoči neka ubleha da bi komeirla nešto očemu pojma nema. Vidim, zdušno ih slijede i komentari. Strašno, kakva zatucanost i neznanje. Evo link za malo edukacje: https://danas.hr/rtl-danas/rtl-danas-u-srcu-ne-krsko-kako-elektrana-stara-40-godina-radi-kao-nova-2a5c5f96-6c28-11ed-935c-be18334faa19
* komentirala, * i kometari na klixu
Dakle, na Trgovskoj gori je planirano odlaganje nisko i srednje radioaktivnog opada ( rukavice, odijela, kape, filteri, smole i sl ). Istošeno radioaktivo gorivo se skladišti u novoizgrađenom skladštu vrijedom 100 mil. eura u okviru NE Krško.
Samo uvesti kontra mjere,kako ti meni,tako i ja tebi!! Ovim se pokazuju loše namjere suusjeda,što nisu napravili odlagalište kod Imotskog?!😎🤔
Bili ste 25 godina u vlasti sa HDZ-om i niste ništa poduzeli po pitanju odlaganja r.a.otpada .Tema odlaganja otpada nije od jučer a vi sada našli prditi i prodavati m... pod bubrege.
Prvi na barikadu.
Sasvim je u pravu. Da nije opasno moglo bi se to i u Zagrebu deponirati.
neznaze ko vise stete nanosi narodu vi politicari ili ovaj otpad