Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda Ona pita ko je gdje bio za vrijeme rata... Bolje nek se pita kakva je to njena stranka
Sad da je drzave kao sto nije , odmah krivicna prijava lijepo Sipa lisice na ruke . Zloubotreba polozaja pa na Sud lijepo sa njim vrati koko sto si pokljucala.
Treba poništiti i konkurse o prijemu nastavnika i profesora i ove i prošle školske godine ....uslov svih uslova je bila članska SDA ...i raspisati javni konkurs i da je na web stranici dozvoljen uvid u prijave i rang liste
Cikica Kazaz dan pred odvajanja od fotelje u zadnji cas odlucio da zavrsi "repove" tj.ono sto mu je ostalo nedovrseno u spisku uhljebljenja znajuci da mu je to posljednji akt napisan u vladi KS Nadamo se da ce ministrica povest racuna o aktu upucenom medicinskom fakultetu u vezi sa nevazecom odlukom o nevracanju dr.I.Gavrankapetanovica na posao
Neka MashAllah nek je s srecom
novi ministar/ka samo odluku stavi van snage i vozdra sdooo uhljebi, trebali ste radom i kvalitetom osigurati sebi radno mjesto, a ne ušenjem urca ministru i ministrićima i namotavanjima raznim, sad hajmo na buhahahahaaa BIRO za zapošljavanje KS.
zaboravio sam ostaloj sdoo uhljebljenoj furdi reći, došao vam je KRAAAAAJ.
hoće li se balija ikad probudit? Treba balije raselit odavde pod hitno.
@kovacich djikane smiri hormone
SDA gamad ne odustaje , pa majku vam hebem vise, halo Vlada KS, kada ce registar zaposlenih ?
Još sedam uhljeba. Bravo.