Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je direktor, dobro se i do sad održala.
Reci direktore da li zaslužuješ toliku platu I šta je tvoj doprinos poboljšanju BHTV od kad si direktor. Kako Hayat opstaje pitaj Švrakića možda ti da savjet.
Naprimao si momak čitave porodice SDA uhljeba. Otpuštaj ili daj ostavku!
Vasić je fašističko svetosavsko pseto.Jedan od najzadojenijih dušmana,i tako ga tretirati.Čim pseto zakorači u FBiH hapsiti ga.
"Nadlezni organi" (Tuzilastvo, Sipa) su vec davno predani u Veliko(Srbske) ruke od strane Bakira izdajbegovica, tako da Vasic moze spavati mirno. Hrvatima je dao (Bakir Iz.) Finansije a Bosnjacima je ostavio grupne Iftare i gurabije.
"Teroristički napad"???!!! Majmunčino glupava!!!!! I ti si kao šef "zajedničkog" informativnog servisa?! Uhljebi bi da imaju kao '96-e,a da rade kao '88-e...mamicu vam vašu! Uloži truda malo konjino! Daj neki program,nešto ...gledaju te i Bošnjaci i Srbi i Hrvati i Ostali! Radi nešto polimožino jedna!!
Za one koji ne znaju po gledanosti BHT1 ima gledaniji program od FTV, HAYATA, OBN-a, RTRS-a. Svjetsko prvenstvo u Qataru i kvalifikacije reprezentacije BiH i Europsko prvnestvo se emituje na BHT1. Ali malo je i to izdajnicima drzave. BHRT samo naprijed 👍
Ide sad lagano, ovo "pomognu", znaci u prevodu da namete uvedu od 7.5KM mjesecno za "posjedovanje tv prijemnika"😂😂 a koji ce naravno opet samo Bosnjaci placati
Tako bude kad stave sportskog komentatora da se bavi finansijama i menadžerstvom. Ne zna ni tužbu sastavit. On apeluje na nadležne...
Ovog nesposobnjakovica pod hitno maknuti
Belmin Karamehmedović je ljudska gromada, menadzer koji vodi BHRT u teškim vremenima. Želimo mu sve najbolje u njegovoj borbi za Bosnu i Hercegovinu. Podrška svih građana.
Da se ja nesta pitam ti bi letio moj jarane odatle,kako si dosao Do tog posla nemamo svoju televiziju,nemamo predstavnika na eurosongu,nemamo gdje gledati utakmice nasih reprezentacija,ne mogu da shvatim za cije ti interesse radis,za drzavu BiH sigurno ne,uhljebu
Sjecam se one epizode oko prava na satelitski program BHRTa, trebalo im 3 miliona da kupe ferkvenciju da citav svijet vidi i gleda tj.ima signal BHRTa na satelitskom reciveru..od tada pocinje agonija.Zasto ovo kazem? Zato sto je skoro svaki grad u Sr i Hr imao uz nacionalni ferkcenciju svoj satelitski program.Cisto me bilo sramota da nisam u BiH i uskracen za nacionalni program a sad mi je svejedno,sad kad vidis koliko imaju uposlenih i menagera a napravili nista, nek se ugase..
tako je, privatnici imaju sat kanale a drzava ne moze.
Na pragu sezdesetih godina proslog stoljeca,SRBiH je zeljela osnovati bosanskohercegovacku televiziju.Ali,pojedini drugovi iz savezne vlade u Beogradu bili su protiv i mislili su da gradjani BiH,ne zasluzuju svoju televiziju.Unatoc tim protivljenjima,osnovana je 1.6.1961.Istorija se ponavlja.
Pa ovaj je uhljeb no.1 30 godina sjedi u ustanovi, učinak njegovog rada prekuca svaka sobarica nakon 2 sata rada.
3 godine sam proveo na sudu sa 2 tužbe dokazujući da je namješten konkurs za izbor urednika dokumentarnog programa BHRT-a. Nakon obje presude u moju korist, nema ponovljenog konkursa. Čemu onda podržavati BHRT? https://bhnovinari.ba/bs/2021/08/16/sud-bih-sarenac-dokazao-da-je-tvrtko-milovic-nezakonito-imenovan-za-urednika-dokumentarnog-programa-bht-a/