Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepoštovani i nečasni Sude imal krivih ikad? Znam da ima sirotinje koja je uvijek kriva ali imal kad da neko u zatvor ide od ovih osoba sa uticajem u odijelima na njih mislim nečasni sude
Samo zbog jedne kucetine koju je napravio i zbog toga sto je to bilo nemoguce uraditi od plate pa bila ona i 5000 kao sekretara diletantske SDA stranke bi trebao biti osudjen na barem 10 godina. Da ne govorimo o ostalim nekretninama i nepodopstinama. Ali tesko je sabrati dva i dva. To je BeHa sudstvo gdje je kriminal svake vrste dobrodossao osim onog sitnog koji se kaznjava da se ima statistika.
Ovaj mafijas Zukic ima imanje kod Visokog u vrijednosti 100 milKM. Nije ga zaradio od plate vec od tala sa mafijom. Zato je svima tuzilastvo bitno da imaju u svojim rukama, kako bi i dalje mogli krasti a ne odgovarati.. Da bogada vam taj ukradeni novac za lijeka trebao!
Sljedeće izbore ove zelena koruptivna stranka može imati parolu Snaga je u Sudu
dobro neko spomenu, zaboravili smo na kladionice. Zukic je to gurao, sad se svi usutili, niko ni rijeci o velikom problemu u BiH
Bakir i Sebija ga spengali kako bi mogli diktature provodit. Polako sve dođe na svoje. Sve što su drugima radili sada se njima dešava
Bakir i Sebija ga spengali da bi mogli diktature provodit. Pravda je spora ali dostižna
Kladionicarrsja mafija, proves montirala, od tad o ladiojicama niko ni rijeci, unistili mu porodicu. Prvada spora al dostizna . Pravda ua Zukica
Neka su oni Asima oslobodili .... Yebbbem ti pravo i pravdu .... Izgleda je Duduk Milokrad u pravu kad kaže da ovo nikad neće bit država ... Osim ako NAM Asim NE SREDI . . .
Imaju toliko novaca da mogu pola Bosne kupit. . I sve propuste tužioca kad su uzimali dokaze. . A namjerno su fulili u tome da imaju rupe da ih oslobode.
Koga nas Sud osudi, znaj da je cist ko suza, kunem vam se
Naj veci Rogaticki kriminalac
hahah haj malo u skolu
Bravo sandzaklijo
Ovi Sudovi su tako smješni, sve u krug do oslobađajuće.Fujjjjjjjjjjjj
nista od presude.hapajte koliko vam mogucnosti dozvole.sto visi polozaj mogucnosti vece. mali samo odgovaraju pred zakonom.