Nepoštovani i nečasni Sude imal krivih ikad? Znam da ima sirotinje koja je uvijek kriva ali imal kad da neko u zatvor ide od ovih osoba sa uticajem u odijelima na njih mislim nečasni sude
Samo zbog jedne kucetine koju je napravio i zbog toga sto je to bilo nemoguce uraditi od plate pa bila ona i 5000 kao sekretara diletantske SDA stranke bi trebao biti osudjen na barem 10 godina. Da ne govorimo o ostalim nekretninama i nepodopstinama. Ali tesko je sabrati dva i dva. To je BeHa sudstvo gdje je kriminal svake vrste dobrodossao osim onog sitnog koji se kaznjava da se ima statistika.
Došao Konaković na vlast i odmah se ukidaju presude njegovim jaranima/rođacima/mentorima. Čisto da se zna, da ne bi neko pisao protiv SDA, ovaj tuppan sa slike je Konakovićev prvi rođak i on ga je lično doveo u SDA i Bakiru i Sebiji na noge. Bakir mu je sve dao, od škole, diplome, staža u vojsci, direktorskih mjesta, kandidata za načelnika ma sve. Nakon toga je sve historija. "Od svih ljudi najviše mrzim izdajice."
Prikaži sve komentare (26)