Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi skupljamo papire koji su beskorisni a dodik vadi papire koji znače državu
Svaka cast ! .. samo jos da se Dodik i njegovi sljedbenici dozovu pameti i priznaju i pocnu ziviti ko ljudi !!..
šta ćemo s tolkim papirčinama?? možel to poslužit da poništimo namještene izbore? il da poništimo \"provatizaciju\"? il da spriječimo sigurnu \"podjelu\" državne imovine a raspad (jal sad jal kroz 10 god)??
zasto dozvoljavate komentare ?????????
@BIJELJINAC....gdje si,gdje se skrivas malena?trazim da te nadzem...mac...mac...mac..doci ces ovakvoj debeloj kobasici nemozes odoljeti...mac...mac..gdje si?
Boga mi kakvi vjetrovi duvaju sa Zapada ,mogla bi i Bosnjacka dijaspora u Kanadi zaraditi Srebrenu medalju. U Bosni vec imaju i srebrenu medalju i Zlatnu kasiku,sve im Alah rametli Aljo obezbijedii.
SVE SRBE TREBA P.O.K.L.A.T.I DA NEPOSTOJE!!! MAMU VAM J.E.B.EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMM
ukinite mogućnost komentarisanja!! polugoli modeli se me smiju komentarisati,a najosjetljivija tema u Bosni smije. Stvarno ste nevjerovatni, ne treba čitati sax nikako.
Eto sta ti je pravda. Srbi su u 2. svj. ratu dozivjeli najmanje 20 Srebrenica. Ne mozes vise ni da se osvetis bivsim u.s.t.a.s.a.m.a
što ne dozvoliste Austriji da istraži ubistvo Nadvojvode pa ne bi bilo 28% mrtvih? Inače genocid po definciji nema veze sa brojem nego sa namjerom. Recimo ako kažeš da Bošnjaka ne smije ostati više od 3% onda je to genocid.
oni civilizovani pa ni mrava nisu zgazili...ama malo nam pricajte o tome...al sta ces, eto, ne znaju ni sta usvajaju, tamburaju ko maksim po diviziji o ciframa i prognanima i svasta nesto, nemaju pojma!!!
\'\'Haj vesete se tupavi Bosnjaci, haj sve vam dobro i Srebreno bilo, haj rodila vam opet Srebrenica, haj dok je luda bice i guzica\'\'
prvi svjetski rat, 1,3 miliona poginulih Srba, ili vam 28, nesto% stanovnistva!!! To je, brale moj, genocid! Cetvrtina. Kako prvi, tako i drugi svjetski rat. I vise. Puta natalitet, puta...pravi genocid, a ne ovaj sad politikanski. Istina, nije se desilo nista gore u evropi, od drugog sv. rata, ali krivice ima svacije. al se desilo tamo van evrope, gdje i ovi ucestvuju, i te kako se desilo svasta. mars tamo. svi.
sejo=genocidas, ili te je neki siptar napravio ili te je g...io