Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH nema političara državnika to ne postoji već postoje političari interesdžije odnosno reketaši budžeta
NIPOVCI opcine centar su pokazali koliko su sitne i ogranicene osobe.
Hoćemo Lažimetar jednu web stranicu na kojoj ćemo imati upisana sva predizborna obećanja u kampanji politčkih stranaka i onda svakih 3 mjeseca da se osvježe podaci stranaka koji budu izabrani u vlasti da vidimo šta su uradili svaka tri mjeseca u odnosu na ono što su obećavali u kampanji, dajte da im možemo pratiti laži hoćemo Lažimetar
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta je zajedničko Čampari Zvizdiću Konakoviću, pa završili istu školu korupcije a mi mislili da će oni biti za narod hahahahah jesmo mi kao narod glupi i naivni bože dragi
Glasao sam za NIP ublehe , agitovao kod rodbine i prijatelja nadajući se boljitku, sad kontam nikad više i stidme svih onih kod kojih sam hvalio NIP
Hoćemo Lažimetar jednu web stranicu na kojoj ćemo imati upisana sva predizborna obećanja u kampanji politčkih stranaka i onda svakih 3 mjeseca da se osvježe podaci stranaka koji budu izabrani u vlasti da vidimo šta su uradili svaka tri mjeseca u odnosu na ono što su obećavali u kampanji, dajte da im možemo pratiti laži hoćemo Lažimetar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napisite sta je pozadina opoziva. Građevinska mafija koja bi da zida nebodere gdje god stigne a Mandic ne dozvoljava i ceslja sve nabavke od ranije.
Kako teška situacija, botovi pomozite mu 😂😂😂😂
Opet filozofiranje.. Jel ovaj Mandic radi posao kako treba ili ne. Pustite mahalisanja.. U sustini oni koji glasaju ce odluciti kad se o tome bude glasalo.
Meni NIP vrijedi zbog Dine Konakovica , ovo ostalo je sve go interezdjija , donekle Muzur vrijedi jer dobro radi posao nacelnika dok je Ademovic taj koji hoce sina ispred sviju da uvali isto Ramo !
ademovic pravi sda-ovac, sve dobio od nipa i za svaku njegovu zelju Dino trpio i primao udarce, od sina za predsjedavajuceg Gradskog vijeca pa na dalje. ademovic samo svoje blize gura po pozicijama, zaposljava, nikog ne pita unutra, njegovo mora. pravi sda-ovav
TROJKA=razocarenje...na zalost!
E. Konaković je najveća štetočina i najopasniji bošnjački lik u 21. st. On je daleko opasniji od Nikšića i Forte jer su ova dvojica odveć pročitani kao relikti komunizma i stranih obavejštajnih službi. Konaković kao pseudo-desničar, usto vješt kao populistički manipulator (Memić, respiratori, "antikorupcija"), okuplja oko sebe znatnu vjerničku populaciju i prvi je favorit stranaca koji ovom narodu žele isto kao i sh-ši. Stoga, stanimo na put štetočini ili nema države!
@ Bakonja ti da si istinski vjernik,Bosnjak Musliman ne bi sebi dozvolio niti to smijes, da odredjujes ko je vjernik a ko nije ,ko je Bosnjak a ko nije i ko je Musliman a ko nije.
@UkisleGace a ima li u Hrvatskom ili Srpskom korpusu stranke koja nije nacionalna iliti ga velenacionalna? Nema.Te stranke su dobile glas svog naroda i htjeli mi to ili ne sa njima se mora.I da je pobijedila SDA morala bi sa njima kao i do sada.
Najarogantnija i najodvratnija njuška koja se pojavila na bošnjačkoj političkoj sceni poslije Dejtona. Bolesno ambiciozni egonamijak željan fotelje i vlasti, a uz to i vrlo opasan za državu što se pokazalo u ovih par mjeseci šurovanja i lizanja sa državnim neprijateljima Čovićem i Dodikom. Ovog abdićevca pod hitno poslati na smetljište istorije već na sljedećim izborima, dok nije prekasno!
Ukinuti mogucnost ovakvih inicijativa. Uviiek neko moze protiv nekog pokrenuti inicijativu, a zatim referendum. Ovo je vec drugi referendum za gradjane Sarajeva. Nema smisla. Ako gospoda ima saznanja o prekrsaju Mandica, neka prijave inspekciji. Taman posla da sad gradjani citaju budzet i analiziraju je li izvrsen i glasaju na referendumu. Boze sacuvaj!
Govorili :..neće s nacionalnim , hoće meritokratiju , neće lica s C.liste , ne daju 4 tog ba-ji, hoće UIO , mistra finansija , hoće Šmitovo trajno rješenje , novi je Do-do , ko dirne u državu s njima je završio (a dali štaku ba-ji na posljednjem sastanku) , svoje načelnike mijenjaju , a Milojka ni da pipnu , a čovjek protiv države radi li radiii
Cijela trojka ce biti ukinuta na izborima ako do tada ne ukinu sami sebe
NIP,NAŠA STRANKA,SBB,Konakovici,Zvizdici,Čampare,Ademovici,Čole,Mehmedovici,Radončici,Šepici sve je to isto i oni su prošlost i sad kad su vidjeli da se narod preokrenuo i uvidio da se država želi srušiti oni kao sad su patriote i žele neke promjene a Dodiku i Čoviću glavnim neprijateljima koji su manjina u državi dopuštaju da ih ponižavaju,sram da vas bude sve,a najviše onih poginulih momaka koju su branili našu jednu jedinu državu Bosnu i Hercegovinu.
Ovaj sarlatan, nepismeni krkan kojeg je americka ambasada platila da razbije Bosnjake je najvece zlo koje nam se pojavilo od kada Bosna postoji. Ovaj gad je placen da nas unisti. Nikada u vecoj opasnosti nismo bili.
Smeta ameriKi jaki bošnjo