Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tekst ostavite u arhivu, kad se opet promijeni vlast opet ce da bude aktuelan.
Tihic i Lagundzija savrsen dvojac za propast ................;):):)
Svi koji se zale na komuniste neka izadju iz skola koje su komunisti napravili, neka prestanu koristiti puteve i stanove koji su komunisti napravili, neka ne koriste struju iz centrala koje su komunisti napravili, neka naprave svoje tvornice pa rasprodaju, a ne tvornice koje su momunisti napravili. Neka naprave sve svoje nek ostave to sto su mrski komunisti napravili. (skriveni komentar) Ne vidim razloga da se vaj komentar krije.Bravo @O.K.
jadni su mi ovi slijepi branioci SDP-a. alp nisu clanovi stranke ili dobro placeni za to, onda ih fakat ne kontam. ne mozes biti dio vlasti i kriviti druge za opstrukcije. ti si vlast, tebi je posao da nema opstrukcija, placamo te za to. i, ovi argumenti u stilu: nije dobra, ali ima gorih, to nas moze odvesti samo u Africku uniju. nije dobra-ne valja! kakvo je to bolesno poltronstvo? vlast je da se kritikuje, mi ih placamo, i ima ih pravo kritikovati svaki porezni obveznik. kakav je to boljsevizam? svi koji sad govorite \'za populiuzam je najlakse kritkovati vlast\' ste i sami kritikovali raniju vlast u kojoj nije bio SDP! sad su isti nacionalisti u vlasti, ali je s njima SDP, pa su onda OK i Saja, i njegovi crnci, i nerad, i sporost, sve je sada odjednom OK i ne smije se kritikovati! fuj, licimuri!
Necemo se zeniti,necemo pravit djecu nema buducnosti i tako dalje. Prvom priliko bjezimo iz drzave (citaj s balkana) Ovdje se vazda kralo,a da se nadovezem na teks. Clanovi Sda stranke rade po BH telekomu,aerodrom,bhrt,tvsa itd njima je dobro oni su napravili sebi Nije ni SDP savrsen al u ovom trenutku je najbolje sto imamo u Ponudi zar ne ? Kofer mi je spreman pored vrata
Bezvezan txt. Nikakva analiza. Običan politički pamflet u ime nekoga i za nekoga. Kakav je to ljubitelj fudbala i patriota koji svoju reprezentaciju proglasi gubitnikom u prvoj minutu utakmice! Šta to može neko promjeniti za 3 mjeeseca ili godinu, u državi u kojoj se 20 godina gradi kult nerada, korupcije i lopovluka. Ne bi nas ni poslovno radni i preodgovorni Japanci, sve sa svojim kapitalom, olako podigli iz mrtvih. Zato Almire Panjeta, pitaj se šta ti možeš da učiniš za državu a ne šta država treba da učini za tebe!
@ssss konju jedan sve što imaš u zemlji izgrađeno ,to je rađeno u SRBIH
Ti ove danas zoves komunjare? Jarane, komunjare su izumrle onaj dan kada nas je Broz napustio i nemoj se glup.irati i porediti post-ratne komunjare i Titine komunjare. To ti je ko da poredis danasnji Zeljo i onaj nekadasnji dok je bio pod palicom Ivice Osima.
komentar
Realan tekst. Pogledajte post 1147 na ovom forumu. Tako to funkcionira u ovoj državi. http://www.mojnovac.net/forumi/showthread.php?t=2447&page=115
sa-x = SDA...fuj
ne mogu da vjerujem da portal sar-x.com nije donio fotografije pricu-nesto sa danasnje dzenaze rahmetli Amera Cenanovica Nacelnika Opcine Ilidza..zaista ne zelim izgovoriti tsunami pogrdnih rijeci ali bi trebao...sramota za ovaj portal koji je ocigledno okrenut ka sdp-u sds-u i njima slicnim...sramota velika, pa bio je ljudina ne gledajuci to sto je pripadao nikakvoj SDA...to je danasnji dogadaj br. 1 u Sarajevu..da ne spominjem onog komunjaru Behmena koji hoce da je gradonacelnik istog ovog Sarajeva,FTV koja slusajte sad ni jedne minute nije posvetila ovom dogadaju a isti ocekuju pare od rtv takse...pa zar mislite da su ljudi slijepi pored ociju...SRAMOTA JE SEBE NAZVATI GRADANINOM SARAJEVA A PRIPADATI NABROJANIM..SRAM VAS BILO...
Vratio se Valter....J......i mu !!!....????
koji glup naslov a predpostavljam i članak. almire kako ti mama
ovo je početak jednog kraja države i narode hajde pogadžajte koji narod pomočiču vam malo0 napr onaj narod koji nema kolturu dijaloga koji je svoje branitelje stavio na marginu društva koji od patriota prvi neprijetelje itd
Sa-x je nekad bio dobar portal, al s ovakvim neupucenim autorima ce porpasti. Nije niko kriv sto autor ovog teksta zeli da bude \'\'buntovan\'\', a ispada jadan. Ide starom dobrom: \'\'poljuj po vladi, narod ce te gotiviti\'\'. Ok vlada nam nije ni blizu kakva treba biti, al ovaj tekst je totalno nearumentovat.
Glup je svaki onaj ko je napisao ovaj gore clanak.Kao prvo,ne mozes imati drzavu nakon sedmicu danaa nakon formiranja vlade,jos sa udbasima iz SDA,koji frtalje kriminalom i velikom dugovima koji csu zavukli ovu drzavu.SDP je narelevantnija stranka u BIH koja ima ljude i potencijal.Ovo ostali su osmogodisnji diplomci,koji se samo fataju fotelja i pozicija. Sve bi bilo drugacije kad bi sam SDP dobio preko 50 % glasova,i da ne mora ni sa kim u koaliciju.ovo sto vi pisete je glupost,ovaj sarajevo x com objavljuje demagogije i razna sranja!!!