Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine predsjedniče, Vi ste prvo dobili nagradu od \"Nezavisnih novina\" i to u Banja Luci. Te iste novine i političari koji žive u tom entitteu veliki su pobornici uništavanja sve što je bosankso pa i same BiH. Biskup Komarica dobija nagradu, za dan RS-a, a ne pita se zašto se u BL pa i na cijeli prostor RS-a, ne vratiše Hrvati. \"Hrvatski narodni sabor\" - dva HDZ-a i minorne stranke sa hrvatskim predznakom je OŽIVLJAVANJE HRVATSKE SAMOUPRAVE U FBiH. A ta tvorevina je davno spriječena i onemogućena. Gosp. Milanović dolazi u BiH da bi \"prošao\" kroz Sarajevo, spavao u Vitezu i posjetio Široki i Mostar. Iako njegov SDP, pa ni Vi predsjedniče, ništa od glasova iz Hercegovine niste dobili na prethodnim izborima. Zaboravili ste da je HDZ BiH i SNSD potpisalo sporazum o saradnji koji u prevodu znači: uništi sve što je Bosna i Hercegovina. Ko tu politiku podržava on je još veći neprijatelj BiH od gore spomenute dvije stranke potpisnice o saradnji. Ko je ovdje lud?
Lagumdzija: Darijane, Darijane... na dnevniku stavi da Josipovic sipu vutra.
sta je us.ta.sa, mi smo najveci multietnicari to zna i amerika i evropa !!!
Samo ove komentare treba kopirati po hrvatskim forumima da i oni najliberalniji Hrvati progledaju koja je u muslimana mrznja prema svemu i svacemu
Koga se to mi Hrvati plašimo? Muslići samo budi mirno. Vi onako krmetinu i rakijetinu žderete i ločete kad mislite da vas nitko ne vidi. Bošnjaci - licemjerno nešto.
Jeste blesavi, dobro ovaj rijeka-cro kaze, mi se ovdje svađamo, dok dodik lagumdzija, josipovic tadic, tihic i bagra sjede i pijuckaju kafu, njih ne zanima ko je koje vjere, njih samo zanima da sebi rasporede fotelje.
Tebi svinjetina um poremetila kako mi se cini - idi i dalje brini o svojim mrvicama i boj se nevjernice - vi ste ionako pederi i plasljivci !!!
Tako je hrvati su pederi...samo treba dovoljno pricekati i njih nemaaaaaaa....to mi je rekao i hodza i pokazao podatke i tako je !!!
Nacional-Socijaldemokrat Lagumdžija, kao i njegov stranački suradnik i predsjednik vlade Federacije BiH Nermin Nikšić, izbjegao je radni ručak s Milanovićem koji je krajem veljače boravio u službenom posjetu BiH, ocijenivši da je njegov posjet \"isuviše nacionalno obojen\".
Samo da te obavijesti da je u BiH još dovoljno Bosanaca i Hercegovaca i da ces Mus.limaniju jos dugo sanjat
Ivo gledaj svoja posla... Budes li jos malo provocirao otices i ti i Zlaja u 3 p.m. a od BiH cemo napraviti Muslimaniju, a za ekonomijom i ljudskim pravima nas boli K... Niste htjeli drugacije...
Ajmo podijeliti BiH jednom za sva vremena, Samo za Mostar, Kiseljak, Zepce, Vares, Livno, Jajce, Novi Travnik, nema dogovora, valja ratovat itd itd... Pa ako si za, ja sam s oruzjem naucio zivjet...
Previše ste opterećeni ustaš.ama i četnic.ima. Nit je Josipović ust.aša, niti je Tadić čet.nik. U principu čitajući ove postove stekao sam dojam da ovdašnji forumaši imaju jako površno znanje o povijesti i geopolitici. Je.be se nama u Hrvatskoj za Bosnu. Imamo svojih problema dovoljno. Evo ja moram shvatit kako od male plaće imat zivot dostojan covjeka. I tu smo jednaki i mi i vi. Nema ni u.stasa , ni c.etnika , ni b.alija ,ni naroda, ni drzava. Postoje samo oni koji drze kapital i oni sto kao robovi rade da bi dobili njihove mrvice sa stole. Braco i sestre, bojim se da smo mi ovo drugo
Ako nekima Josipovic nije dobar onda nek nam Bog pomogne svima....
Jel se meni čini ili je Sax -počeo da prima zelenu ili kakvu fahrinu boju
salim se ali ako cemo ozbiljno nas ideal je bih u kojoj bismo glasali kao gradjani a vladali kao muslimani
cimermane sta je ovo nismo se tako dogovorili