Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije sve u ulovi i nosi pa da više nema. Donedavno je bila bara kao što kažeš, sad možeš prići ko čovjek sa autom, roštiljati da ti ništa ne smrdi,a da ti djeca lopte igraju i love ribu. Zapitaj se koliko ti je bistro u glavi. U nas je sve mafija ko od ničega nešto napravi. Ma da.Treba ga populjvati jer je vriejdan, ima i deju i ideju je sproveo u djelo ... tipično balkansko, zavidno razmišljanje. Bistro
Garfilde, mislim da bi lijepo bilo dobro se raspitati, pa onda nešto pisati. Pogotovo nije lijepo blatiti nešto o čemu, očito, nemaš pojma. Ja te pozivam da dodješ sad u subotu na jezero i upoznaš se sa dosadašnjim radom, ali i onim što planiramo. Ta bara, kako ti kažeš, a jezero Starača, kako stoji u Ugovoru koji smo potpisali sa Kantonom Sarajevo, je 20 godina poslije rata samo uništavana/o i postajala je ***nija uz čiju je obalu odlagano sve i svašta (čak i dvije tone otpada animalnog porijekla), u jezero bacano sve i svašta... Tebi je najveći problem to što se ne može nositi riba, to se vidi iz oba tvoja komentara. Meni je jako drago što je to najveći problem. A o tome šta i koliko je ubačeno u jezero znaju oni koji trebaju znati - jedan mali dio možeš vidjeti na https://www.facebook.com/JezeroStaraca I ne zaboravi, mi smo tu dvije godine-uporedi sadašnje stanje sa stanjem prije dvije godine... trebalo bi ti se sve samo reći. Sve je do percepcije... ili što neko neće da vidi..
S proljecem se i ljubavi bude...pa je lov na ribe i sasvim normalna pojava! P.S. znate o kojim ribama pričam!
Bistro ribari, svaka čast na uređenosti jezera i odnosu prema ribama....
Bistro i svaka čast za revir.