Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Iliji Jurisicu, Bosancu KOJI JE BRANIO SVOJU DRZAVU I NAROD PROTIV SRPSKE BARBARIJE ! Revizija tuzbe protiv fasisticke barbarije !
Blamiras se, sroljo.
Možda jesam provokator, ali sam realista i nisam potencijalni terorista kakvim se sada predstavljate u svijetu!!! Počeli ste sa mladom djecom a sad nastavljate po ambasadama primitivci!!!
Znas li sroljo da se u Tuzli zaratilo tek 15. maja 92. kad je vec cijela BiH gorila jer su Tuzlaci pokusavali svim silama sprijeciti sukob? Znas li sroljo da je Jurisic taj dan dosao na posao kao i svaki drugi dan i preuzeo dezurstvo u MUP-u? Znas li sroljo da su velika vecina poginulih bili ozrenski rezervisti, bradonje i cet.nici bijesni sto se JNA izvlaci prema Bijeljini a ne kroz grad prema njihovom Ozrenu? Ne znas, naravno. Jer ti si obicni mali smrdo koji provocira.
pa njemu ako se negdje sudi, onda to treba biti Bosna, a oni su 180 ljudi pred jednim kaficom u Tuzli ubili za odmazdu, i zato nije nikome sudjeno, a sude ocvjeku da je izdao komandu i evo godinama nista ne mogu da mu dokazu, ona vojska je isla sa dugim cjevima iz grada i mogao je svako da zapuca na njih, a i oni su mogli da sami pucaju... osim toga je poznato da su srbi vec izgubili tako proces protiv ganica, koji je navodno isto tao dao naradjenje, pa nista niej bilo od toga
free jurisic
Kakve to veze ima sa ubistvom mladih nedužnih ljudi!!!E moj primitivče zaostali!!!
Znas li sroljo da su gotovo trecinu sastava prve tuzlanske brigade koja je osnovana dan nakon ovog dogadjaja cinili Srbi?
Nemaš pametniji odgovor primitivac!?A o medijima, lažnoj propagandi i plaćanju kazne FTV da i ne pričam!!!
Pa zasto pricas o necemu o cemu nemas pojma, sroljo mali? SRNA i RTS te zadojili propagandom, a? Ja sam iz Tuzle, zivim dvije ulice od mjesta dogadjaja. Kakva jednostrana istina, gownarcicu?
To je ta vaša jednostrana istina lažni licemjerni multietrničari!!!A pitate se zašto je države sve manje a entiteta sve više!!!Djeca su se sama pobila i niko njie naredio da se to izvrši!?Fuj, zato se gadite svima!!!
Dado, ja znam da nisam prvi koji ce ti reci da si idiot, ti si to vec vise puta dokazao. Ovaj lik nije nikog ubio a kamoli \"mlade 18-godisnjake\" (usput, zar imaju stari 18-godisnjaci?)
životinja koja pobi mlade 18 šnjake, djecu redovne vojnike raznih nacionalnosti, ni krive ni dužne!!!
Dado, majke ti se glupe naprcam sto te rodila umjesto da te pobaci, po cemu je to Ilija Jurisic ratni zlocinac? Znas li uopste ko je to?
Ratni zločinac!!!Sramota da prisustvuje sastanku u fondaciji istina pravda i pomirenje!!! Ne bih se začudio i da su vehabije i Alžirci iz brigade AL mudžahid prisustvovale istom sastanku!!!