Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrt fašizmu sloboda narodu
@drinskyS To se odnosi na vaš fašizam...znaš ti vrlo dobro o kojim fašistima se ovdje govori.
@drinskyS fašizam bi bio pobijeđen 1995.godine da NATO ne zaustavi HV i A R BIH 20 km od Banja Luke:))) p.s. Ljotićevci , Nedićevci, Četnici Draže mihajlovića, Srbija prespavala 2.sv rat na strani Hitlera a ti druge optužuješ ?????ahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahshshshhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahah yebah ja tebe ahahahahahahhahhahahahahhahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Poznati "Sarajevski" borac iz trezora narodne banke BIH ...
Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić istakao je da je sve više potrebno da se obilježava 6. april i da se Evropi i svijetu ukazuje na opasnosti fašizma koje i danas postoje Ništa ti ne brini,shvatila je Evropa prijetnju fašizma,pogotovo u Briselu i Parizu,prethodno u Madridu.
Ja sumnjam da on zna napamet el fatihu..Njemu su svete samo pare..
Sta ti pakasu u lakiranim cipelicama znas kako je bilo kad si se krio u trezoru i dan danas nam krv pijes..
Smrt komunizmu!
Ti, i tvoji guzni haveri, Doda i Čova, ste najveći fašisti ovdje ! Koristite se Hitlerovom, zavadi pa vladaj ! Prepadate narode, drugim, i drugačijim, a vi za to vrijeme, opljačkaste Boga. Majku li vam hebem u pitchku svima !!! Sve vas treba povješat !
@ante k Jadan si ti moj ante, jadan, hebo li ti pavelic sve ustasko
Nevjeruj turčinu i kada stane pred Vječnu vatru.
Seljoberi, kriminalci i podrumaši iz SDA i SBB su prodali i izdali sve što je sveto i svijetlo u ovom gradu! Naravno na čelu sa " stubovima" Bošnjaštva - Žutim i Šćepom!
Izetbegović: Sarajevo je 6. aprila dokazalo da nema sile koja je u stanju pokoriti njegov duh
Seljoberi, kriminalci i podrumaši iz SDA i SBB su prodali i izdali sve što je sveto i svijetlo u ovom gradu! Naravno na čelu sa " stubovima" Bošnjaštva - Žutim i Šćepom!
100.000 radnih mjesta, ali u Njemačkoj. Thanks Obakir.
Ko će s Baketom realno?
tvoja mama?
@c8politan prepoznaj ironiju kako ne bi vrijeđao tuđe majke u budućnosti
Evo mu prilike da se pokaze u gradu...jebes politicara koji ne moze prosetati gradom, a da mu svaki drugi građanin u sebi ne yebe familiju. Ali ko nema obraza taj se i guzici ne boji...
Zašto u sebi? Samo nemožeš mu priči da te čuje. Još bi mogao da fasuje i poneki damski šamar.
Vidi heroja, izasao iz trezora.
drago lijepo Sarajevo, zelim ti samo da prezivis ove korumpirane , podobne hostaplere...i da te spasi neka dobra, produktivna i vrijedna generacija za nekih 50 godina
Hoće,naravno.Generacija novih stanovnika,Arapa,Turaka...svih nacija.
nece niko sa izmetom da se pokloni, ostavili ga samog da se kurci!
Nisu agresori toliko uništili i pokušali pokoriti duh, koliko je SDA politika zadnjih 20 godina uništila i unakazila građane i doveli na rub siromaštva. Pa da se podsjetimo šta je SDA sve ugasila: FAMOS TAS UNIS Energoinvest Energopetrol Šipad Pretis Zora Bitumenka Tranšped Bosnalijek Klas GRAS Svaka čast SDA!!! Vrhunski odigrano!!!
sta je sa kk bosna
@dis2 nije vazno gdje se nalazilo, jer 90-tih smo vec poceli industrijski i privredno kaskati i gubiti korak za svijetom i umjesto da 95-te iskoristimo nalet investicija i donacija i to osvjezimo i napravimo boljim i vratimo ljude na poslove (svi bi sami sebi stanove renovirali od plata a ne od donacija). Nego lakse je bilo nakrasti i preusmjeravati donacije i prosijaciti po svijetu da nam renviraju nekretnine. Jel bolje da imas posao i polako renoviras ili da ti renoviraju a posla da nemas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)