Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA otpadak...seljačina na kvadrat...novine nosa pod rukom čitav život da narod misli da zna čitati...
Moj Dino kad krenes zadnji ugasi svijetlo.Vi ste ona crna struja iz SDA koja je gledala samo da minder politikom vlada drzavom.
Cuj istaknuti i jos tuzlanski. Ovaj tuzle ne bi vidio ni na razglednici da nije bilo rata. Ovo je placeni oglas od strane sda hahaah cuj tuzlak. Vidi mu ba face
Vidis, ti mozes dati ostavku...a mi ih moramo trpiti jos 2 god, iako je svima jasno da smo se zeznuli sto smo im dali priliku.
Kifla na haparatima
Predsjednik Kantonalnog odbora NiP-a TK-a čovjek sa osvojenih 86 glasova na izborima. Sabahudin Imamović: 3456 glasova. Pametnom dosta
Ovaj čovjek je 2016.godine ušao u Gradsko vijeće Tuzla ispred SDA i bio drugi vijećnik po broju osvojenih glasova a SDA je te godine ostvarila najbolji rezultat od kada postoji u Tuzli. I pored ostvarenog rezultata vrh SDA ga je smijenio, a razlog je bio taj što nije igrao kako oni sviraju. Zato je napustio SDA. U NiP-u je naišao na one koji vrte jednu rečenicu u krug i pokušavaju izgledati pametno a zapravo ne znaju koliko su šuplji
Nisi za politike jer nisi sposoban za rad s grupom ljudi koji se bore za lične interese.
Nije sirnica nego je burek sa sirom. Isti k. samo drugo pakovanje. Podvale, prešućivanje, preleti. Takve su stranke sada. Takvo smo i društvo. I onda stave nekoga za predsjednika GO KO. A ne može biti predsjednik kućnog savjeta. Eno u SDA, 6 doktora nauka sjedi i sluša boksera šta će reći. Neki dan prilog na TV.
Uradiš google search za imena i vidiš da je predsjednik KO NiP viši referent? Na bezveznom fakultetu i da je bio kandidat na općinskim izborima i da nije prošao. Predsjednik najmnogoljudnijeg kantona iz najmalobrojnije općine? Prijeratne najmanje. Cirkus.
U kojem selu se on istakao, ja prvi put cujem za lika
Pada SDA u oktobru, surova realnost..... NiP za jaku BiH! 🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️
No way!
Tuzlaci inače prave karijere po farmama i pink televiziji
Ovaj lik sa sela...ku.ton
Bolje biti samostalan nego sluga učitelja fizičkog
Svi ste vi isti, na pocetki pocnete hvalit a posle vam niko ne valja! Kreteni
Ma realno svi ste isti !