Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zena vam prijavila prije 3 godine nasilnika, vi jos niste u stanju da utvrdite o kome se radi (hint: piše da joj je bivši muz, mozda vas to odvede na neki trag)
Ovaj Ramo kakvo god odjelo da nabije, uvijek je antipatican. Kriminalski stav i antipatican izgled. Fuj
skraceno...papak...
Gargamel, drob od ministra nemam napredka 10 dana kad vidim tog krimosa.Ko glasa da ovo izađe u javnost.Ne zna ni pričat ko insan.
Pazi cim su zauzeli pozicije odmah ide prezentacija projekata. Valja nama sada gledati kako nova garnitura gura ruku u dzepove gradjana.
joj Reufe djeca nam se smiju
Divi Rame, još mu zuji u glavi od hAlikoptera
Došo Ramo da ga zaprosi , ☝️
Moze li nam klix istraziti za sta nije ekspert ovaj Badnjevic, majko mila stvarno kad mislis da ne moze gore eto Badnjevica
Namještaj na slici bukvalno identičan onom iz dnevne sobe iz serije Viza za budućnost.
Joj Bafnjevica ne zavisnog Proljeva od covjeka
Ja sve Kontam.kad vidim ove slike da je sa nekog Seta humotisticke serije a ono Nasa Stvarnost sa Trojkom
Nagradi trojka i ovog ublehaša Almira Badnjevića što je bio ekspert za sve i svašta... Svi ko fol nezavisni analiticari udomljeni od trojke..
Ovaj lik stvarno svojom pojavom i bahatoscu izaziva gadjenje
haha kakvi su to strucnjaci..respect!
Zdrao' curo ja sam Ramo