Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini genocid koji se desio u 20 vijeku je onaj u Srebrenici i za to postoje presude Medjunarodnog suda pravde u Hagu. Srbi su ga pocinili, i presuda je materijalni dokaz da su Srbi genocidan narod. Helsinski komitet za ljudska prava procijenio je da su Srbi pocinili 95% zlocina na podruciju bivse Jugoslavije, a CIA je procijenila da su Srbi pocinili 97% zlocina. Takodjer i ovi podaci dokaz su da su Srbi genocidan narod a rs genocidna tvorevina. Cak 92% presuda u Hagu bilo je srpskim zlocincima, Krsticu je presudjeno za genocid u Srebrenici, te je i to materijalni dokaz da su Srbi genocidan narod.
popisam i tebe i taj tvoj sud....popisam i dvadeseti vijek koji se izrodio neke nakaze od naroda,koji neznaju ni ko su ni sta su, ni kojim jezikom pricaju, ni kako se zovu,ni ko su im prijatelji a ko neprijatelji,narod koji samo voli svog gospodara nemoze da opstane duze od dvije generacije......kakav je to narod koga se odricu njegovi najpametniji ljudi??????????????????????????????????
To se traži, prijatelju moj. poz
PRIKAŽI ODGOVORE (55)
Žrtve holokausta se prvrću u grobovima! Izrael apsolvirao doktrinu nacista, pa provodi "tihi genocid" nad Palestincima, dok putem Centra "Simon Wiesenthal", Izraelci solidarišu s genocidašima i derogiraju značaj Srebreničkog genocida!
Nije se desio holokaust nego etničko čišćenje, hajd nek' ovo neko pokuša reći...
@Dathedr†VII Pas ti m..., koji si reper za glupost!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sad, kako objasniti balijama da je fakticki nemoguce da djed vodi porijeklo od unuka. Iznad se hvalite 'bosnjackom historijom',..onako bez obraza i stida,..kao da zivimo u vremenu gdje informacija nema niti ih mozes naci. Kako sad baliju recimo ubjediti da je primjera radi Tvrtko Kotromanic(a koga i hrvati svojataju) direktni potomak Nemanjica, tvorca Srbije??!!! A eto kod nas se svasta moze!! Tvrtko Kotromanic ( 1338?- 1391) He was the son of Vladislav Kotromanic and Jelena Šubic, and was descended from the founder of Serbia's Nemanji dynasty. Tvrtko became Ban of Bosnia in 1353 upon the death of his uncle, Ban Stjepan (Stephen) Kotromanic, when Tvrtko was 15 years old. Tvrtko assisted Knez Lazar Hrebeljanovic in neighboring Serbia, in consolidating his control of the Serb territories to the east; in return, Tvrtko was able to expand his own territory to include parts of Hum ( Herzegovina),
Masakr nad 8.000 muslimana u Srebrenici je falsifikat i politička konstrukcija, tvrdi grupa od osam potpuno nezavisnih američkih autora koji knjigom "Masakr u Srebrenici: dokazi, kontekst, politika", na 300 stranica sveobuhvatne analize pokazuju da nema dokaza o razmerama zločina, predstavljenog kao najveći posle Drugog svetskog rata. Autori navode da se do 8.000 pobijenih se došlo na osnovu grube procene Crvenog krsta o 3.000 zarobljenih i 5.000 nestalih. U nestale su uvršteni preživeli koji su pobegli, ali i poginuli u borbama, pa preimenovani u pobijene. U slučaju 8.000 ubijenih morale bi da postoje ogromne grobnice i satelitski snimci, ali je, ukazuju, potraga za telima pokazala da je do 2003 nađeno samo 2.750 leševa, u šta spadaju stradali u borbama, Srbi, pa i tela od pre 1995. godine. - Oko 7.500 tela sakupljeno mimo forenzičkih standarda u Tuzli su sa teritorije cele BiH. Spiskovi nestalih sadrže duplirana imena, osobe umrle pre jula 1995, i one koji su izbegli mobilizaciju, imena koja su na glasačkim spiskovima, a uključuju poginule u borbi, izbegle na sigurnu teritoriju ili zarobljene koji su ostali da žive na drugom mestu - argumentovano je u ovoj knjizi. Pobijeno više od 3.000 Srba U knjizi američkih autora je navedeno i da su prema izveštaju Komisije SRJ za istragu o ratnim zločinima snage Nasera Orića odgovorne za smrt 1.200 Srba u okolini Srebrenice do marta 1993, a da je srpski istoričar Milivoje Ivanišević procenio da se do kraja 1995, broj popeo na 3.287. Broj pobijenih nekompatibilan je sa statistikom. Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije i vlade BiH bilo je 35.632 izbeglih i 3.000 prebeglih muškaraca što je 38.632, plus 2.000 ubijenih. Da je bilo 8.000 žrtava, pre jula 1995, u Srebrenici bi živelo 48.600 lica, a sve ozbiljne procene govore da ih je bilo 37.000-40.000. Autori knjige se pozivaju na muslimanske vođe iz Srebrenice koji kažu da je vlast u BiH "žrtvovala" grad da bi izazvala NATO intervenciju, pošto im je predočeno da će međunarodne snage reagovati ako bude više od 5.000 žrtava. U prilog toj analizi idu i dokumentarni filmovi "Grad koji se mogao žrtvovati" i "Tragovi iz Sarajeva", prikazani na norveškoj državnoj televiziji koje, nažalost, Srbija nije otkupila. Prvi film počinje izjavom bivšeg čelnika SAD Bila Klintona da će, ako muslimani žrtvuju 5.000 ljudi u Srebrenici, NATO napasti srpske vojne ciljeve. Autor filma Ole Flijum zaključuje da su, "od više od 8.000 stradalih Bošnjaka, oko 2.000 ubili delovi srpske vojske, dok su ostali stradali u borbama". U drugom dokumentarcu tvrdi se da su u BiH obučavani teroristi koji su napali Ameriku 2001.
Jest tako je to...ako u RBiH nije bilo genocida,već etničko čiščenje...onda su i Aus...z,Mat....en,Ravens....k...i ostali objekti u okupiranim zemljama Istočne Europe u periodu 1939-1945 samo javna kupatila i centri za deratizaciju....jel se slažeš Efraime,da su ti dedu okupali u javnom kupatilu???Eto ti tako gledaš na nas,kao na čiščenje,onda ja gledam na vas kao na okupane i deratizirane sa prostora nekadašnjeg reicha....
cifutska posla isto i bilo da i mi njima kazemo nije hitler napravio genocid na vama mater im *** poganu
MALE TAJNE KUHANJA RATOVA: Države u svijetu su često bile u napetim odnosima, ali su uglavnom uspijevale izbeći međusobne fizičke sukobe, sve do onda kad je tvorevina Srbija 1914 godine isprovocirala Veliki Rat. U novije vrijeme, 2011 godine, nije uspio pokušaj kuhanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu, jer veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspešno mogla neprimetno skuhati barem neki lokalni rat (NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji (1991), Makedoniji (1996), Crnoj Gori (2006), a realizovalo u Hrvatskoj (1991-1995), Hercegovini (1992-1995), Bosni (1992-1995 ) i Kosovu ( 1996-1999) ... ''hrabra“ tvorevina Srbija utjehu najčešće traži u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaranju obrazovnog sistema. A ja sam tu i sve to gledam, muka mi je u stomaku al' neću da se predam. Boriti ću se protiv ovih gore budala, sve dok ova glava za razum bude znala.
Sloba Sloboda na proslavi 600 godina Gazimestanskog debakla 1989: Ustupke koje su mnogi srpski rukovodioci pravili na račun svog naroda, ni istorijski, ni etički, ne bi mogao da prihvati nijedan narod na svetu. Pogotovo što Srbi kroz čitavu istoriju nisu nikada osvajali i eksploatisali druge. Njihovo nacionalno i istorijsko biće kroz čitavu istoriju i kroz dva svetska rata kao i danas je – oslobodilačko. Oslobađali su večito sebe i, kad su bili u prilici, pomagali su drugima da se oslobode. A to što su u ovim prostorima veliki narod, nije nikakav srpski greh, ni sramota. To je prednost, koju oni nisu koristili protiv drugih. Ali moram da kažem ovde na ovom velikom, legendarnom polju Kosovu, da Srbi tu prednost što su veliki, nisu nikada koristili ni za sebe. Zaslugom svojih vođa i političara i njihovog vazalnog mentaliteta čak su se zbog toga osećali krivima pred drugima, pa i pred sobom. Tako je bilo decenijama, godinama. Evo nas danas na Kosovu Polju da kažemo da – više nije tako.“
Spisak Slobinih srpskih budalastina: 1. Srbi "oslobadjali" druge hahahahahaha. 2. Tursko carstvo je bilo srecnije i vece od "Srpskog carstva" 3. Srbi nikada nisu osvajali ni eksploatisali druge hahahahah 4. "Veliki narod, to nije njihov greh" hahahahah 5. Prednost koju nisu mogli iskoristiti protiv drugih --- iskoristili su pa su popusili 4 rata 6. Vazalni mentalitet - kao na Kosovu polju rijesili se vazalnog mentaliteta. -- hahahaha pa sta radi Aleksandar Vucic, ide Arapima moliti za muslimanske pare za Air Serbiju. Srbi su lud narod - Milan Panic izjava iz 1992. Tacno!
Ovaj lik je gori i od samog Ćosića, Miloševića,Mladića i Karadžića, isti Hitler!
Za ove GENOCDASE Sto se javljaju sa svojim verzijama Dovoljno vam ja Dobrica rekao Mi Srbi lazemo sami sebe lazemo sve ook sebe lazemo i u laz vijerujemo Od dijetinjstva Nas uce o laznoj Srpskoj istoriji od Dijetinjstva Nas uce da smo mi Srbi Nebeski Narod od Dijetinjstva Nas uce da su Srbi najstari Narod Da su od Majmuna postali u to Haj inekako mogu i da povijerujem jer iz ponizenja mi je Majmune vrijedzati Puno su Pamentniji od Ovi Genocidasa na Klix u. NIJEDNA LAZ Nije vijecna Zao mi je samo onih 5%%% Normalni Pravoslavaca À Srbi svi 100%% Dokazani Genocidasi
Al vas naguziše srbi preko jevrejskog lobija. Za koju godinu zapad će da slavi Mladića i Karadžića kao borce protiv islamskog terorizma.
PRISTOJAN ZIVOT ZA SVE LJUDE I NIJE SPAM 100% http://bakssuzz.STIFORPRS.com
http://bakssuzz.STIFORPRS.com
Jel se oglasio Finci ?? A hoće neku ravnopravnost i prava. Samo onoliko koliko imaju Plestinci u Izraelu mu treba dati. ps: Nabijem na neku stvar ove šatro intelektualce koji se samo hvataju nebitnih stvari a nikakve koristi ovaj narod od njih nema. Povedite narod u proteste protiv onih koji ga kradu 20 godina a za čifute ćemo lako.
Banovic Strahinja imao je lijepu zenu srpkinju koja je pobjegla sa brkatim turcinom, zvanim Anadolski sejtan. Poslije potjere tj. kada ih je srpski junak sustigao i kada su izasli na dvoboj, optuzio je turcina da mu je kidnapovao i oteo zenu. Anadolski sejtan odgovara Strahinji: "Nije tacno, sama je posla samnom jer me voli, kukavico pitaj je, neka ide s tobom ako hoce". Na veliko zaprepastenje Strahinje, srpkinja odgovara da ne zeli ici i da zeli ostati sa Anadolskim sejtanom, turcinom. Ovo je sve istina i moze se provjeriti!
strahinji bila cuna mala neobrezana, pa mu je zena pobjegla sa turcinom. Meni je licno rekla jedna srpkinja da vise voli bosnjacki kurac nego srpski
Ma sve ok ali niko od nabrojanih nije junak niti je izgubio zenu na taj nacin. Milic je priznao da nije guzio Hanku :)
SIEG HEIL.............svetosavska paščad, izdrkana čifutčad i cigančad su rođeni kao niža ljudska rasa i samo s jednim ciljem - da umru u koncentracionim logorima........ostatak svijeta se treba potrudit da im obezbjedi takvu smrt...................
heil sieg!
Nasa bosnjacka stara drzava Bosna ukljucuje teritorije sljedecih provincija; Posavina, Krajina, Podrinje a i nahije preko Drine, zapadna i istocna Hercegovina, Raska/Sandzak, dio Vojvodine, Kosova i Metohije, dio Like i Slavonije, dijelovi Dalmacije i jadranske obale ukljucujuci Herceg Novi i Konavle itd..duga je lista...Sve ovo jednoga dana ce biti vraceno u sastav nase stare drzave Bosne a ovim gradovima i provincijama vijorit ce se kotromanicevi zlatni ljiljani i ilirski zlatni polumjesec.
jadne bosnje smrc smrc,polaki istina izlazi na vidjelo..smrc smrc
upravo ti je mama sinoc tako šmrc šmrc,kaze lakse ,jest kaze da volim muslimansku kiturinu i sama sam turkinja al de bogati lakse nesmijem stenjat probudit cu Drazu reko bez brige,Drazi sam ja poveo teleskopa zahumskog i druga mu Kačavelu da se zabave dok ja tebe odradim